• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Türofed Başkanı Ayık Ve Poyd Başkanı Kızıldağ Yeni Kabineyi Değerlendirdi

Türofed Başkanı Ayık Ve Poyd Başkanı Kızıldağ Yeni Kabineyi Değerlendirdi
Turizm sektörü temsilcileri Binalı Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümeti değerlendirdi.

Turizm sektörü temsilcileri Binalı Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümeti değerlendirdi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni bakanlar kurulunu değerlendirdi. Başkan Osman Ayık, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile iyi ilişkiler sürdüreceklerini söylerken, POYD Başkanı Ali Kızıldağ ise, Bakan Nabi Avcı'nın bakanlık deneyiminin sektöre olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi.

"NABİ AVCI'YA YENİ GÖREVİ HAYIRLI OLSUN"

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen TÜROFED Başkanı Osman Ayık, "Biz eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile de aynı ortamı yakalayacağımıza inanıyorum. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Mahir Beyle iyi işler yaptık Nabi Beyle de aynı yakın ilişkileri sürdüreceğimize inanıyorum. Nabi Beye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDİYOR"

Türkiye'nin yoluna devam ettiğini söyleyen Ayık, "Yeni kabinede gördüğüm kadarıyla Türkiye geçmişte olduğu gibi yoluna devam ediyor. Kurulda dramatik bir değişme yok. Türkiye iniş çıkış olmadan yoluna devam ediyor. Çevremize baktığımız zaman kaynayan bir kazan var. Kaynayan kazanı söndürmemiz gerekiyor. Bizim sektörümüz barışla birlikte var oluyor. O yüzden Türkiye istikrarını sürdürmeli ve bir an evvel barış ortamı yakalanmalı" dedi.

"NABİ AVCI'NIN BAKANLIK DENEYİMİ SEKTÖRE OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK"

POYD Başkanı Ali Kızıldağ ise, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın bakanlık deneyiminin sektöre olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Ali Kızıldağ, "Durumu sadece bakan olarak değerlendirmemek lazım. Kabine ve başbakan olarak değerlendirirsek, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın birleştirici ve yapıcı bir tutumu var. Ülkemizin çevresinin ne halde olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun şekillenmeye ihtiyacı var. Başbakanımızın da her kesimi kucaklayan bir yapısı var. Türkiye'yi çok iyi temsil edeceğine inancımız tam. Bakan olarak değerlendirdiğimiz zaman da bütün bakanlar birbirinden değerlidir. Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da kısa bir oryantasyondan sonra zaten bizim ne istediğimiz gayet iyi anlayacaktır. Sonuçta yeni bakanımız Nabi Avcı'nın bakanlık deneyimi var ve bu da bizim için avantaj olacaktır" şeklinde konuştu.

Türofed Başkanı Ayık Ve Poyd Başkanı Kızıldağ Yeni Kabineyi Değerlendirdi

Türofed Başkanı Ayık Ve Poyd Başkanı Kızıldağ Yeni Kabineyi Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim