• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Türkoğlu: Şirketimiz ödül alan değil ödüllendiren unvanına sahip olmuştur

Türkoğlu: Şirketimiz ödül alan değil ödüllendiren unvanına sahip olmuştur
YEDAŞ, kapsamlı ve etkili yönetim modeliyle, Business Initiative Directions (BID) tarafından "2016-2018 Yılı Kalite Elçisi" unvanına layık görüldü.

YEDAŞ, kapsamlı ve etkili yönetim modeliyle, Business Initiative Directions (BID) tarafından "2016-2018 Yılı Kalite Elçisi" unvanına layık görüldü. Merkezi Samsun'da bulunan şirket, Türkiye'de bu gurura sahip ilk ve tek şirket oldu. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Şirketimiz, artık ödül alan değil, adayları ödüllendiren, "kalitenin elçisi" unvanına sahip olmuştur." dedi.

Karadeniz Bölgesi'nin dünyaya açılan kapısı olan Samsun'dan başlayarak, Ordu, Amasya, Sinop ve Çorum illerinde yaşayan 3 milyonun üzerinde insanın enerji ihtiyacını karşılayan YEDAŞ'a bir övünç kaynağı mektubu da BID'den geldi. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na resmi davet mektubu gönderen BID Başkanı Jose E. Prieto mektubunda şöyle dedi: "YEDAŞ, iş ve meslek dünyasına rol model uygulamalarıyla liderlik etmeye hazır. 21 Aralık 2015 tarihinde İspanya'nın Madrid kentinde bir araya gelen BID Yürütme Komitesi, YEDAŞ'ı, 2016-2018 yılları arasını kapsayan dönem için "Kalite Elçisi" olarak temsil etmesine karar vermiştir. Sayın Türkoğlu, 2016 yılında Cenevre, Frankfurt, Paris, Madrid, Londra ve New York şehirlerinde gerçekleşecek olan İnovasyon, Teknoloji ve Toplam Kalite Yönetimi Kongreleri'nde, Mükemmellik Nişanı'na sahip "2016-2018 Yılı Kalite Elçisi" olarak davet edilmiştir. Bu atama "Sürdürülebilir Kalite" uygulamalarınızın analiz, geliştirme, ölçüm ve kontrol edilmesinde öncülük edecektir ve yine bu atamayı mükemmelliğin bir işareti olarak görmenizi isterim."

YEDAŞ'ın Samsun'un parlayan ve göz kamaştıran şirketi olduğunu kaydeden Türkoğlu, "YEDAŞ, bu güzel haberle haklı gururunu tüm paydaşlarıyla birlikte yaşarken, hem ülkemizi başarıyla temsil etmenin hem de sektöründe ilklere imza atmanın övüncünü yaşıyor. Bu yıl dünyanın ve Avrupa'nın en büyük şehirlerinde düzenlenecek olan BID kongrelerine, "2016-2018 Yılı Kalite Elçisi" unvanıyla katılacak." dedi.

Karadeniz'den yükselen enerjinin tüm dünyayı sardığını vurgulayan Türkoğlu, "Kalite, liderlik, teknoloji ve sürdürülebilirlik anlayışını yönetim modeliyle içselleştiren şirketleri ödüllendiren BID tamamen bağımsız bir kuruluş. 2013 yılında tanıştığımız BID tarafından Uluslararası Mükemmellik ve İş Prestiji Ödülleri'nde Altın, Platin ve Elmas tacı ödüllerine layık görülen şirketimiz, artık ödül alan değil, adayları ödüllendiren, "kalitenin elçisi" unvanına sahip olmuştur." diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl "BID Komite Üyesi', bu yıl da "2016-2018 Yılı Kalite Elçisi" seçilen Genel Müdür Türkoğlu, şöyle devam etti: "Dünya üzerinde hizmet kalitesinde dünya standartları ile uyumunu belgeleyen şirketlere bu ödüllerin verilmesinde artık söz sahibiyiz. Bu unvana sahip ülkemizde başka bir şirket yok. Bu haklı gurur hem YEDAŞ için hem de ülkemiz için bir övünç kaynağıdır. Vizyonumuzda vurguladığımız gibi gerek kurumsal gerekse de operasyonel mükemmellik alanındaki pozitif enerjimizin meyvelerini topluyoruz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim