• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Türkiye’ye İtalyan Devi Marka Geliyor

Türkiye’ye İtalyan Devi Marka Geliyor
Bebek araç-gereç sektöründe 17 yıldır seçkin markaları bünyesinde barındıran Dalpa, İtalyan markası "CAM" ile işbirliği anlaşması yaptı.

Bebek araç-gereç sektöründe 17 yıldır seçkin markaları bünyesinde barındıran Dalpa, İtalyan markası "CAM" ile işbirliği anlaşması yaptı. İtalyan heyeti tesislerinde konuk eden Dalpa yöneticileri, Türkiye distribütörlüğü anlaşmasını imzalayarak, dev işbirliğinin ilk adımını attılar.

İtalyanların bebek araç gereçleri sektöründeki dünyaca ünlü "CAM" markasının sahibi Franco Ruo, AR-GE departmanı sorumlusu Simone Ruo ile Rudy Bezzi, Dalpa yönetim tesislerini gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Dalmızrak ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Dalmızrak'tan bilgi aldılar. Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Dalmızrak, anne-babalar ve onların en değerli varlıkları olan bebekleri için Türkiye'nin en hızlı ve kalıcı çözümler üreten teknik ofisini kurduklarını belirterek, "Türkiye'nin 81 ilinde 350 bayi ve bini aşkın satış noktasına ürünlerimizi ulaştırıyoruz" dedi.

1969 yılında bebeklerin, çocukların ve ebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik inovatif ürün yelpazesiyle sektöre giriş yapan "CAM", imzalanan anlaşma ile Türkiye'ye Dalpa'nın gücünü arkasına alarak giriş yaptı. Oto koltuğu, mama sandalyesi, yürüteç, bebek arabası, banyo ve tuvalet gereçleri, ana kucağı, beşik, bebek bezi ve ıslak mendil gibi geniş ürün yelpazesine sahip olan İtalyan firma "CAM", markasının Türkiye pazarını Dalpa'ya emanet etti.

"CAM, SEKTÖRE HIZLI BİR GİRİŞ YAPACAK"

Yenilikçi ürünleri ve marka bilinirliğiyle sektördeki pazar payını sürekli artıran Dapla'nın Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dalmızrak, 1969'da İtalya'da üretime başlayan CAM'ın dünyanın en iyi bebek araç ve gereçleri markalarından birisi olduğunu söyledi. CAM'ın ürünlerinin tamamının İtalya'da imal edildiğini ve İtalyan mükemmeliyetçiliğinin izlerini taşıdığını bildiren Dalmızrak, "CAM, dünyanın en kaliteli, en sağlam ve en kullanışlı üretimini yapan, sektörün lider firmalarından birisi. Tamamen sağlıklı ve ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıracak üretim yelpazesiyle kısa zamanda Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapacak. CAM, üretim ve tasarım aşamasında diğer markalardan farklı olarak "dünyaya çocuk gözüyle bakmak" misyonuna sahip. Bu bakış açısı da onu diğer dünya markalarından ayrıştırıyor" dedi.

GENİŞ KREASYON, MODERN ÇİZGİLER

CAM'ın kreasyonlarını sürekli yenileyip, modern çizgilerle donattığını ifade eden Yusuf Dalmızrak, şunları kaydetti:

"CAM, özellikle "Campione" adlı mama sandalyesinde çok iddialı. Dünyada önemli bir pazar payına sahip olan CAM, Dalpa şemsiyesi altında kısa zamanda Türkiye'de de bebek araç gereçleri sektöründe önemli bir paya sahip olacaktır. 17 yıllık tecrübemizle standartları ve kalitesiyle rakiplerinin önünde olan CAM'ın arkasındayız. 81 ildeki geniş bayi ağımız ve satış noktalarımızla CAM'ın kalitesi ve farkını tüm Türkiye'ye tanıtacağız."

Türkiye’ye İtalyan Devi Marka Geliyor

Türkiye’ye İtalyan Devi Marka Geliyor

Türkiye’ye İtalyan Devi Marka Geliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim