• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Türkiye’de Bir İlki Başardılar

Türkiye’de Bir İlki Başardılar
Bolu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Türkiye'de ilk kez yapılan bir projeyi başarıyla hayata geçirerek, Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilerin kendi...

Bolu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Türkiye'de ilk kez yapılan bir projeyi başarıyla hayata geçirerek, Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilerin kendi hazırladığı "Altın Balık" isimli kitabı yayınladı.

Sevgi Evlerinde kalan çocukların tamamen kendi emekleriyle yaptıkları ve Türkiye'de ilk olan proje başarıyla gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen proje kapsamında "Altın Balık" isimli kitap 5 bin adet basıldı ve yayınlandı. Büyük başarıya imza atan başarılı çocuklar Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret ederek kitaplarını hediye ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, projenin hayata geçirilmesine katkıda bulunan personel ve çocuklarla, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Başarılı çalışmaları nedeniyle emeğe geçenleri kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Uzun zamandan beri büyük bir gayretle sürdürmüş olduğunuz çalışmaların neticesini bugün almış bulunmaktasınız. Sizleri ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu kitap gerçekten tüm çocuklarımıza referans olabilecek, onların hayal dünyasına, düşünce dünyasına gerçekten büyük katkılar sağlayabilecek bir eserdir. Bunu sizler ortaya çıkardınız. Bu başarıyı sergileyen çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. İleride umarım ki bu başarılı çalışma daha da geliştirilerek devam edecek. Bu çalışmaya Valilik olarak desteğimizi devam ettireceğiz. Umarım çocuklarımız Türkiye çapında bilinen yazarlar olarak herkesin takdirini kazanacaklar. Bu proje burada kalmayacak ve umarım devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

Bolu Valisi Aydın Baruş'a yazdıkları "Altın Balık" adlı kitabı hediye eden çocuklar, daha sonra kitabın her bir sayfasını Vali Baruş'la beraber okudular.

Türkiye’de Bir İlki Başardılar

Türkiye’de Bir İlki Başardılar

Türkiye’de Bir İlki Başardılar

Türkiye’de Bir İlki Başardılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim