• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi
KIRKLARELİ (İHA) – Türkiye Yol İş Sendikası tarafından, Kırklareli İl Özel İdaresi bünyesinde görevli 117 işçi personelin pozisyon değişikliği...

KIRKLARELİ (İHA) – Türkiye Yol İş Sendikası tarafından, Kırklareli İl Özel İdaresi bünyesinde görevli 117 işçi personelin pozisyon değişikliği ile ilgili katkılarından dolayı Genel Sekreter Ziya Eser, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür plaketi verildi.

Kırklareli İl Özel İdaresi Hizmet Birimleri Meclis Toplantı Salonunda, 117 işçi personelin pozisyon değişikliği ile ilgili olarak katkılarından dolayı Genel Sekreter Ziya Eser, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etmek amacıyla Plaket Töreni düzenlendi.

Şubat ayında yapılan sınavları kazanan ve atamaları tamamlanan 117 işçi personelin de üyesi bulunduğu Türkiye Yol-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Güvenç Aygün ve Şube Yöneticileri, bu konuda emeği geçenlere teşekkür plaketi sundu.

Törenden önce konuşan Genel Sekreter Ziya Eser, işveren ve sendika olarak iyi bir çalışmanın neticesinde böyle bir tablonun gerçekleştiğini söyleyerek, herkese hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra konuşan İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ise, bu güzel olayın tüm illere örnek olmasını dilediklerini ifade ederek, meclis olarak her zaman emekçinin yanındayız diyerek sözlerini tamamladı.

Son olarak konuşan Türkiye Yol-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Güvenç Aygün de, uzun yıllar sonra gerçekleşen ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederek, taraflara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra Sendika Başkanı Güvenç Aygün, Genel Sekreter Ziya Eser ile İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan'a, Şube Genel Sekreteri Bekir Pakol, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Akyüz'e, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri D. Eyüp Özdirekçİ, Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Kuşoğlu'na ve İşyeri Baştemsilcisi Oktay Yıldız'da Personel Şefi Arslan Başgönül'e plaketlerini takdim etti.

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi

Türkiye Yol-iş Sendikası’ndan Teşekkür Plaketi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim