• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Türkiye Yelken Federasyonu destek ödülü Mehmet Kocadon’un

Türkiye Yelken Federasyonu destek ödülü Mehmet Kocadon’un
Türkiye Yelken Federasyonu, yelken sporuna verdiği destek nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ikinci kez ödüle layık gördü.

Türkiye Yelken Federasyonu, yelken sporuna verdiği destek nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ikinci kez ödüle layık gördü.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde bu yıl Bodrum'a iki ödül verildi. Ulusal kategoride, yelken sporuna verdikleri desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı M. Ekrem Eşkinat ödüle layık görüldü.

Ayrıca Türkiye Yelken Federasyonu tarafından yerel kategoride "Yelken Sporuna Verilen Destek" ve "En Çok Başarılı Sporcu Yetiştiren Kurum 2017" ödülüne ise Bodrum Kumbahçe Mahallesi Muhtarı Nil Taşkıran layık görüldü. Muhtar Nil Taşkıran, 81 ev kadınının yelken sporu yapmasını ve öğrenmesini sağladığı ayrıca sertifikalı yelken sporcusu olmalarını teşvik ettiği için ödüle layık görüldü. Taşkıran ödülünü, İstanbul Olimpiyat Evi'nde düzenlenen törende aldı.

13 Ocak'ta İstanbul Olimpiyat Evi'nde düzenlenen ödül törenine, Turizm Fuarına katılmak üzere yurt dışında bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katılamadı. Türkiye Yelken Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Doğaner tarafından verilen ödülü, Mehmet Kocadon adına Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Muğla Yelken Temsilcisi Osman Gökmen aldı. Mehmet Kocadon adına ödülü alan Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek ödülünü teslim etti.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor yapmanın önemine her zaman vurgu yaptığını ifade eden Başkan Kocadon, "Bu güzel ödül için öncelikle Türkiye Yelken Federasyonu'na çok teşekkür ediyorum. Büyük gurur büyük onur duydum. Bildiğiniz gibi ben de spor ile iç içe yaşayan biriyim. Sporun hayatımıza, fiziksel ve zihinsel olarak tüm bedenimize olumlu etkiler yaşattığının farkında olan biri olarak spora ve sporcularımıza elimden gelen desteği sunmaya gayret ediyorum. Sporun doğasında olduğu gibi yaşamın da doğasında kazanmak ve kaybetmek var. Ancak önemli olan bu kazanım ya da kaybedişler değil asıl önemli olan mücadele etme gücümüzdür. Spor bize işte bu yaşamsal mücadelemizde en iyi örnektir. Hırslarımızın mantığımızın önüne geçmemesini sağlayan yegane uzun soluklu bir yolculuk bir disiplindir. Tüm yelkenci gençlerimize ve çocuklarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim