• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Gündemde bugün

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde,  "Muhtarlar Toplantısı"nda konuşacak.

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başkanlık Divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek.

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti TBMM grup toplantısının ardından Çankaya Köşkü'nde BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi kabul edecek.

4- CHP, HDP ve MHP TBMM grupları toplanacak. 

5- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, portföy yönetim sektörünün yönettiği büyüklüğün 100 milyar liraya ulaşması dolayısıyla Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneğince organize edilen toplantıya katılacak.

6- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kees Cornelis Van Rij, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi üyeleri ile Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss'i ayrı ayrı kabul edecek.    

7- Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP21) çerçevesinde muhataplarıyla ikili görüşmelerde bulunacak.

8- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, balıkçılık ve su ürünleri ile hayvancılık sektörü temsilcileriyle ayrı ayrı görüşecek.

9- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulunda milletvekillerinin sözlü sorularını yanıtlayacak.   

10- TÜİK, ekim ayına ilişkin sanayi üretim endeksini açıklayacak.

11- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında son hafta maçları oynanacak.

- Galatasaray, C Grubu'nda Kazakistan'ın Astana takımını konuk edecek.

- Paris Saint-Germain-Shakhtar Donetsk, Real Madrid-Malmö, Wolfsburg-Manchester United, PSV-CSKA Moskova, Benfica-Atletico Madrid, Manchester City-Borussia Mönchengladbach ve Sevilla-Juventus karşılaşmaları yapılacak.

12- Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası 3. tur ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Prestige takımıyla karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim