• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Gündemde bugün..

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da

- Erdoğan, Azerbaycan'ın ev sahipliğinde yapılacak 1. Avrupa Oyunları açılış törenine katılacak.

- Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in konuk heyet başkanları onuruna verileceği öğle yemeğinde yer alacak Erdoğan, Aliyev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile ikili görüşmelerde bulunacak.

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek AK Parti İl ve Büyükşehir Belediye Başkanları ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanları toplantılarına katılacak.

3- Öğrencilerin yaz tatili başlıyor

- Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girecek.

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Mitat Enç Görme Engelliler Okulunda 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2. yarıyıl karne dağıtım törenine katılacak. 

4- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Uluslararası İnsan Hakları Kurumları İyi Uygulama Örnekleri ve Deneyim Paylaşımı Uluslararası Konferansı"nın açılışına katılacak, Surp Haç Tıbrevank Ermeni Lisesi'ni ziyaret edecek.

5- Adalet Bakanı Kenan İpek, Ceza İnfaz Kurumlarında İnfaz Hizmetlerinin İyileştirilmesi Eşleştirme Projesi'nin kapanış törenine katılacak.

6- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Partinin Karapürçek, Pamukova, Geyve ve Taraklı ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek.

7- İmralı Heyeti, HDP toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyecek.

8- TÜİK, Nisan'a ilişkin sanayi ciro ile dış ticaret endekslerini açıklayacak.

9- TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan öncesinde üretici ve market fiyatlarına ilişkin bilgilendirmede bulunacak.

10- Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin fiyatına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

11- Mersin’in Tarsus ilçesinde, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması görülecek.

12- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim