• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1 - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika ve Almanya'da düzenlenecek "Gençlik Buluşması Etkinliklerine katılacak.

2 - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Parlamento Başkanları 2. Zirvesi'ne katılmak üzere Portekiz'e gidecek. 

3 - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenecek mitingde konuşacak ve Valiliği ziyaret edecek. Adana mitinginde halka hitap edecek Davutoğlu, Valilik ziyaretinde bulunacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Abide Meydanı ve Anıt Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

5 - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince İstasyon Meydanı ve Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

6 - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek. Bayramtepe Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak.

7 - HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ partisinin Çorlu Heykel Meydanı'nda düzenlenecek mitingine katılacak.

8 - Yemen'deki çatışmalar ve Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Husi Ensarullah hareketine yönelik saldırılarına ilişkin gelişmeler ve yansımaları takip ediliyor. 

9 - Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. 

10 - ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.  

11- Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya'nın cenazesi, Levent Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

12 - Voleybolda Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası, İsviçre'nin Zürih kentindeki Saal Spor Salonu'nda üçüncülük ve final maçlarıyla sona erecek.

- Final maçında Eczacıbaşı VitrA, Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımıyla karşılaşacak. Üçüncülük maçında ise Brezilya ekibi Rexona Ades ile ev sahibi İsviçre temsilcisi Volero Zürih karşı karşıya gelecek.

13 - Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta, Çaykur Rizespor-Trabzonspor, Beşiktaş-Gaziantepspor maçlarıyla tamamlanacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim