• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?


1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarına katılacak.

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Almanya'da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Saarbrücken şubesinin açılışına ve halkla buluşma toplantısına katılacak. Bozkır, UETD tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve milletvekillerinin de katılacağı akşam yemeğine iştirak edecek.

3- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelecek, TÜBİTAK Gebze Kampüsü'nün ağaçlandırma törenine ve Kocaeli Cezaevi yıkımına katılacak.

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "4 Yılda 400 Proje" konulu basın toplantısı düzenleyecek, 11 Nisan Şehir Parkı Temel Atma Töreni'ne katılacak.

5- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi kapsamında kurulan “Tarımsal Gözlem İstasyonu”nun tanıtım toplantısına katılacak.

6- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, valiliği ziyaret edecek ve valilikte düzenlenen İl Sağlık Yatırımları Değerlendirme ve Karar Toplatısı'na katılacak. Müezzinoğlu daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

7- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Yavuz Selim Sultan Köprüsü (3.Köprü) ana tabliye kaynak törenine katılacak.

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 18. yılı dolayısıyla anıt mezarda düzenlenen anma törenine katılacak. 

9- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Demokratik Kongresi Alevi Konferansı'na katılacak. 

10- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de Husilere yönelik başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

11- Sanatçı Kayahan'ın cenazesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki tören sonrası Teşvikiye Camisi'nde kılınacak namazın ardından, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

12- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Uluslararası Katılımlı Ulusal Doğum Sempozyumu"na iştirak edecek.  

13- Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Kasımpaşa, Balıkesirspor-Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor-Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçları oynanacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim