• BIST 9566.84
  • Altın 2489.382
  • Dolar 32.5352
  • Euro 34.862
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Slovenya'da 

- Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Slovenya'ya hareket edecek.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor tarafından Kongre Meydanı'nda resmi törenle karşılanacak. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşma imza töreninin ardından Erdoğan ve Pahor, ortak basın toplantısı yapacak. 

- Erdoğan, Başbakan Miro Cerar tarafından onuruna verilen çalışma yemeğine katılacak, Cumhurbaşkanı Pahor ile Türkiye-Slovenya İş Forumu'nda katılımcılara hitap edecek. 

- Milli Meclis Başkanı Milan Brglez ile görüşecek Erdoğan, onuruna verilen akşam yemeğinden sonra Slovakya'ya geçecek. 

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak, seçim çalışmalarını yürütecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Holliday Inn Otelde, organize sanayi bölge başkanları ile bir araya gelecek, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kuruluna başkanlık edecek.

4- TBMM Genel Kurulu, gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanacak.

5- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

6- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

7- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de Husilere yönelik başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

8- Türkiye İstatistik Kurumu, 2014 yılına ilişkin ölüm nedeni istatistikleri, geçen yılın ikinci yarısına ilişkin elektrik ve doğalgaz fiyatları ile Mart ayı ekonomik güven endeksini açıklayacak.

9- Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçı öncesi, Josy Barthel Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg maçının hazırlıklarını, karşılaşmanın oynanacağı Josy Barthel Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim