• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

- Erdoğan, Çınar Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'ne katılacak.

- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Denizli Valiliğini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığının Anemon Otel'de düzenlediği akşam yemeğinde STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Abdi İpekçi Spor Salonundaki "Biz Birlikte Türkiye'yiz Bahar Şöleni" programına katılacak, Dolmabahçe Ofisi'nde Alevi sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.

3- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Barış Kenti Kudüs" zirvesi ile TRT Avaz'ın 6. kuruluş yılı ve "Nevruz'u Kutlama" programına katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, SETA İstanbul'da, "Geçmişten Günümüze Kalkınma Yardımlarının Dönüşümü Konferansı"na katılacak. 

5- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, German Marshall Fund (GMF) düşünce kuruluşu tarafından 2015 Brüksel Forumu kapsamında düzenlenen "Yurt İçinde ve Yurt Dışında Terörizmin Yeni Dalgasıyla Mücadele" ve "Türkiye - Köprü mü? Bariyer mi?" temalı oturumlara konuşmacı olarak katılacak.

6- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Diyarbakır'da gerçekleştirilecek Nevruz Kutlama Töreni'ne katılacak.

7- MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.

8- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

9- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

10- Yemen'deki siyasi krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

11 - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile nükleer müzakereler sonrasında Lozan'da basın toplantısı düzenleyecek.

12- Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor-Bursaspor ile Kasımpaşa-Galatasaray maçları yapılacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim