• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla bir araya gelecek. 

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Güney Kore-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hankoo Lee ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, ayrı ayrı kabul edecek.

3-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlenecek Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

4- AK Parti, CHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

5- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yenişehir Havalimanı'nda, Anadolu Jet'in Bursa/Trabzon/Erzurum hatlarının açılış törenine katılacak, basın toplantısı düzenleyecek.

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bilkent Otelde, "İSG Çalışmalarında İnsan Kaynaklarının Önemi" konulu toplantıya katılacak.

7- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malta'da, Kanada Dışişleri Bakanı Rob Nicholson ile bir araya gelecek. İki bakan görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyecek. Kanada Başbakanı Stephen Joseph Harper ile de görüşecek Çavuşoğlu, Türk Şehitliği’ni ziyaret edecek.

8- KKTC Başbakan Yardımcısı Denktaş Ankara'da

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile görüşecek.

9- TBMM Genel Kurulunda, HDP'nin Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülecek.

10- Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, sektördeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı Finans Masası'nda değerlendirecek.

11- UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanşında, Real Madrid-Schalke 04 ve Porto-Basel karşılaşmaları yapılacak.

12- Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek final ilk maçında, Trabzonspor Medical Park ile Rusya'nın Avtodor takımları Hayri Gür Spor Salonu'nda karşılaşacak.

13- Voleybolda, Kadınlar CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında, Galatasaray Daikin ile Rusya'nın Omichka takımları Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

14- Voleybolda, Erkekler Challenge Kupası çeyrek final  rövanş maçında, Galatasaray FXTCR, Sırbistan deplasmanında Vojvodina NS Seme ile karşılaşacak.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim