• BIST 9530.47
  • Altın 2478.468
  • Dolar 32.4618
  • Euro 34.6712
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda hukuk, siyaset bilimi, kamu yönetimi, sosyoloji ve iletişim alanlarında çalışan akademisyenlerle bir araya gelecek.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Corker, Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'yi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek. 

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Michael Turner ile Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'yi, ayrı ayrı kabul edecek.

 3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rixos Otel'de, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'na katılacak, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ile Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya gelecek.

- Davutoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşar Vekili İsmail Hakkı Musa'yı ayrı ayrı kabul edecek, JW Marriott Otel'de, Anadolu Yayın Platformunun toplantısına katılacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Göksu Lokantası'nda kanaat önderleriyle bir araya gelecek. 

5- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ATO Meclis Salonu'nda, Anadolu Yayın Platformunca düzenlenen "Yeni Türkiye ve Medya Sempozyumu"na katılacak.

6- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ATO Meclis Salonu'nda, Anadolu Yayın Platformu üyeleriyle yemekte bir araya gelecek, Gilad Atzmon'un Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki konserini izleyecek.

7- TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi'nin görüşülmesine başlanacak.

- Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda, Elektrik Piyasası Kanunu'nda değişiklik öngören kanun tasarısı ele alınacak.

8- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

9- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

10- Yemen'de, hükümet ile cumhurbaşkanının istifa etmesinin ve Ensarullah hareketinin bildiri yayımlamasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

11- Ukrayna'nın doğusunda ordu birlikleri ve ayrılıkçılar arasında devam eden çatışmalar izleniyor.

12- Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, sektördeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı Finans Masası'nda değerlendirecek.

13- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezinde "24. Dönem Milletvekili Eşleri Programı"na katılacak.

14- UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçları yapılacak.

- Trabzonspor, İtalya'nın Napoli ekibiyle evinde, Beşiktaş, İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim