• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Eylem Planı'nı (DOKAP) açıklayacak. Davutoğlu, AK Parti Ordu il kongresine katıldıktan sonra büyükşehir belediyesini ve valiliği ziyaret edecek.

- Başbakan Davutoğlu, AK Parti Giresun il kongresinin ardından valilik ziyaretinde bulunacak.

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti il kongresine katılacak.

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Birliği Anadolu Arkeoloji Enstitüsü Kurulması ile ilgili basın toplantısına katılacak. Bozkır, Gaziantep Valiliğini, Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, daha sonra Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını izleyecek.

4- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Jurong Island Petrokimya Özel Sanayi Bölgesi ile Bilim, Teknoloji ve Araştırma Ajansını (A-Star) ziyaret edecek. Singapur Ticaret ve Sanayi Bakanı Lim Hng Kiang ile görüşecek.

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kütahya Valiliğini ziyaret edecek, Kütahya Belediyesi Kültür Merkezi'nde AK Parti Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. 

6- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kolları Kongresine iştirak edecek.

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde Üsküdar 1. Kitap Fuarı Açılış Töreni'ne katılacak.  

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti il kongresine katılacak.

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜRKONFED Edirne Raporu Lansmanına, Edirne TV 2014 Yılı En'leri Ödül Törenine ve AK Parti Edirne Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. Müezzinoğlu, daha sonra AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Kongresi'ne iştirak edecek.

10- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin il kongresine katılacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yapılacak toplantıda bulunacak.

11- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

12- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

13- Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 130 kişinin yargılandığı "Hapishaneler Baskını" davasının görülmesine devam edilecek. 

14- Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta, Gaziantepspor-Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarıyla başlayacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim