• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

“Türkiye Terör Türbülansına Sokulmak İsteniyor”

“Türkiye Terör Türbülansına Sokulmak İsteniyor”
Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Onursal Başkanı Mahmut Koçak, Türkiye'nin terör türbülansına sokulmak istendiğini belirterek, Ankara'nın direncinin...

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Onursal Başkanı Mahmut Koçak, Türkiye'nin terör türbülansına sokulmak istendiğini belirterek, Ankara'nın direncinin kavramlar, Kaleşnikof ve canlı bombalarla kırılmaya çalışıldığını söyledi.

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Onursal Başkanı Mahmut Koçak, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette Cemiyet Başkanı Nafiz Koca ile görüşen Koçak, daha sonra basın açıklaması yaptı. Türkiye'nin bir terör türbülansına sokulmak istendiğini belirten Koçak, "Bu bağlamda çok büyük bir terör dalgası ile karşı karşıyayız. Hendeklerden üniversitelere, medyadan sivil toplum kuruluşlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede Ankara'nın direnci kavramlar, Kaleşnikof ve canlı bombalarla kırılmaya çalışılıyor. Türkiye yüzyılın en büyük organize ihanet hareketiyle karşı karşıyadır. Ruhunu, kalemini satmış, dağdakilerden daha da tehlikeli bu tehdidin Türkiye'yi uluslararası bir müdahaleye hazırlamaya çalışıyor. Terörün yerelden bölgesele ve uluslararası bir boyuta taşınmasının arkasında bu hedefler var" dedi.

Türkiye'deki terör sorununun uluslararasına taşınmak istendiğine de vurgu yapan Koçak, "Bu oyuna özellikle dikkatleri çekmek isterim. Nitekim bin 128 akademisyen tarafından yapılan açıklama metni bununla ilgili fazlasıyla ipuçları veriyor. Bu metni ifade özgürlüğü çerçevesinde değerlendirmek, en büyük gaflet olacaktır. Ülkesine başka güçleri davet eden hiçbir teşebbüs masumane kabul edilemez. Bu bağlamda başta milli, yerli aydınlar, sivil toplum kuruluşları olmak üzere bizlere çok iş düşüyor. Ülkenin geleceği adına öncü güçler olmak zorundayız. Aksi takdirde birileri kendi gündemlerini dayatmaya devam edecekler. Bizler, bu oyunu birlik, kardeşlik ve inançları ile bozacağız" diye konuştu.

“Türkiye Terör Türbülansına Sokulmak İsteniyor”

“Türkiye Terör Türbülansına Sokulmak İsteniyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim