• BIST 9563.79
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan
İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'na iki altın madalya, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan İlkadım Belediyesi...

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'na iki altın madalya, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan İlkadım Belediyesi sporcuları damga vurdu.

İzmir Çeşme'de düzenlenen Yıldızlar, Gençler ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda İlkadım rüzgarı esti. Gerçekleşen turnuvada İlkadım Belediyesi sporcuları 66 kiloda Aleyna Mırık altın madalya, 50 kiloda Hamide Yavuz altın madalya, 54 kiloda Fatma Zehra gümüş madalya, Hacer Lütfiye Korkmaz ve Büşra Taşdemir bronz madalya kazanarak Samsun'un gurur oldular. Şampiyonada rakiplerine taviz vermeden müsabakaları kazanan Türkiye şampiyonları genç sporcular alınlarının teri ile İlkadım'a döndüler.

"GURURUMUZ OLDULAR"

İzmir'den Türkiye Şampiyonluğu ile dönen sporcularını kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Düzenlenen her turnuvada göğsümüzü kabartan sporcularımız İzmir'de de Türkiye Şampiyonluklarını alarak bizleri gururlandırdılar. Spor ve sporcuya verdiğimiz değerin ne kadar büyük önem kazandığını şimdi görüyoruz. Bizleri bu büyük gurura ulaştıran sporcularımız Aleyna Mırık, Hamide Yavuz, Fatma Zehra, Hacer Lütfiye Korkmaz ve Büşra Taşdemir'i kutluyor başarılarının devamı için gereken her türlü desteği sağlayacağımızı belirtmek isterim. Gururumuz olan sporcularımızı alınlarından öpüyorum" dedi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'TAN KUTLAMA

Samsun'u başarı ile temsil eden bayan boksörler için bir tebrik mesajı yayınlayan Gençlik ve Spor Bakını Akif Çağatay Kılıç, "Öncelikle turnuvada mücadele eden tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Genç boksörlerimiz elde ettikleri başarılar ile bizim de gurur kaynağımız oldu. Sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyor, ailelerini ve antrenörlerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Türkiye Şampiyonları İlkadım’dan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim