• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2017 faaliyet takviminde yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve...

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2017 faaliyet takviminde yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediye'sinin katkılarıyla gerçekleştirilen Üniversiteler Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda tamamlandı.

Yarışlardan bir gün önce gerçekleştirilen teknik toplantıda konuşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, yarışlarda herhangi bir sporcu sakatlanmasının olmamasını temenni ederek, tüm üniversite takımlarına ve sporculara başarılar diledi.

Kuşadası Adagöl Koşu Parkurunda düzenlenen müsabakaları Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Üniversite Sporları Federasyonu Atletizm Teknik Kurul Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Atletizm Teknik Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Pekel, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdür Vekili Canan Gürer, Aydın Üniversite Sporları İl Temsilcisi Fevzi Çavdar ve izledi.

277 Sporcu Ter Döktü

Türkiye'nin dört bir yanından yarışlara katılmak için Kuşadası'na gelen 277 üniversite sporcusu Adagöl Kros Parkurunda birincilik kürsüsüne çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Bayanların Şampiyonu Kayseri Erciyes Üniversitesi

5000 m. gerçekleştirilen bayanlar kategorisinde 21 üniversite ve 127 sporcu yarıştı. Zorlu geçen bayanlar 5000 m. yarışında 1'incilik kürsüsüne 16:53'lük derecesiyle Kayseri Erciyes Üniversitesinden Büşra Nur Koku çıktı. Kayseri Erciyes Üniversitesinden Elif Karabulut 16:58'lik derecesiyle 2'nci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden Yayla Kılıç 17:17'lik derecesiyle 3'üncü oldu.

Bayanlar takım sıralamasında ise Türkiye Şampiyonu Kayseri Erciyes Üniversitesi, Türkiye 2'ncisi Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Türkiye 3'üncüsü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi oldu.

Erkeklerin Şampiyonu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

10.000 m. lik zorlu parkurda ter döken 150 sporcunun içinden 30:03'lük derecesiyle Eskişehir Anadolu Üniversitesinden Ramazan Özdemir 1'inci, 30.05'lik derecesiyle Aksaray Üniversitesinden Cihat Ulus 2'nci ve 30:20'lik derecesiyle Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden Fetene Alemu Regasa 3'üncü oldu.

Erkekler takım sıralamasında Türkiye Şampiyonu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Türkiye 2'ncisi Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Türkiye 3'üncüsü Aksaray Üniversitesi oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tarafından Teşekkür Plaketi Verildi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e şampiyonaya vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından protokol üyeleri tarafından derece elde eden sporculara madalya, takımlara kupa takdim edildi.

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Türkiye Kros Şampiyonası Kuşadası’nda tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim