• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Türkiye 'Koç Spor Fest' İstanbul şampiyonları belli oldu

Türkiye 'Koç Spor Fest' İstanbul şampiyonları belli oldu
Koç Holding'in düzenlediği Türkiye'nin geniş katılımlı gençlik festivali Koç Spor Fest'in ilk durağı Yıldız Teknik Üniversitesi oldu.

Koç Holding'in düzenlediği Türkiye'nin geniş katılımlı gençlik festivali Koç Spor Fest'in ilk durağı Yıldız Teknik Üniversitesi oldu. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları'nda Basketbol ve Voleybol branşlarında gerçekleştirilen 1. Lig müsabakalarında Voleybol'da kadınlarda Arel Üniversitesi, erkeklerde İstanbul Üniversitesi birinci olurken, Basketbol'da ise Haliç Üniversitesi şampiyon oldu.

Koç Holding'in 2006 yılından bu yana üniversite gençliğini spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturduğu Koç Spor Fest'in 2016 şampiyonlarını belirleyecek final turunun ilki Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlandı.

Voleybol branşında Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında İstanbul Arel Üniversitesi yarı finalde Kadir Has Üniversitesi'ni, finalde ise İstanbul Ticaret Üniversitesi'ni mağlup ederek set vermeden şampiyonluğa uzandı. Müsabakalarda İstanbul Ticaret Üniversitesi ikinci, Özyeğin Üniversitesi ise üçüncü sırada yer aldı.

Erkeklerde ise İstanbul Üniversitesi birinci olurken, Koç Üniversitesi ikinci, Yeditepe Üniversitesi üçüncü, Sabancı Üniversitesi ise dördüncü sırada müsabakaları tamamladı.

Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları'nın İstanbul ayağında Basketbol müsabakalarında ise Erkekler kategorisinde Haliç Üniversitesi birincilik ipini göğüslerken; İstanbul Teknik Üniversitesi ikinci, Özyeğin Üniversitesi üçüncü, Yıldız Teknik Üniversitesi ise dördüncü oldu.

Müsabakalar sonrasında ilk sırada yer alan takımlar Türkiye şampiyonalarında İstanbul'u temsil etme hakkını elde etti. İstanbul ayağındaki bir diğer branş olan Futbol müsabakaları 22-27 Nisan tarihleri arasında oynanacak.Cihan

Türkiye 'Koç Spor Fest' İstanbul şampiyonları belli oldu

Türkiye 'Koç Spor Fest' İstanbul şampiyonları belli oldu

Türkiye 'Koç Spor Fest' İstanbul şampiyonları belli oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim