• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Türkiye karanlığa gömüldü. İşte il il elektrik kesinitisi

Türkiye karanlığa gömüldü. İşte il il elektrik kesinitisi
Türkiye'deki illerde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkilerken, bazı illerde metro ve tramvay seferleri de durduruldu.

Türkiye’nin bazı illerinde elektrik kesildi. Şu ana kadar gelen haberler arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Balıkesir, Kırklareli, Muğla, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Bilecik, Sakarya, Düzce, Konya, Samsun'da elektriklerin kesik olduğu bildirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi elektrik kesintileri nedeniyle metro seferlerinin yapılamadığını duyurdu. Metro ve tramvay seferleri yapılamıyor.
Kesinti sebebiyle Atatürk Havalimanı’nda yolcuların metroya gitmemesi yönünde anons yapıldı.  Metro girişleri kapatıldı.

ANKARA'DA METRO DURDU

Ankara genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle trafik lambalarının çalışmadığı bildirildi. Elektrik kesintileri nedeniyle Ankara’ da metro seferlerinin yapılamadIğı bildirildi.

KOCAELİ'NDE DE ELEKTRİKLER GİTTİ

Kocaeli'deki yerel sitelerin haberinde kentte de elektriklerin gittiği belirtildi. Bir sitede yer alan haberde, "Kent genelinde büyük elektrik kesintisi yaşanıyor. Saat 10.30 sularında kentin büyük bir bölümünde elektrikler gitti. Kesinti nedeniyle pek çok fabrikada üretim durmuş durumdu. Kesintinin bir patlama sonrası kaynaklandığı iddia edilirken henüz SEDAŞ'tan bir açıklama yapılmış değil" denildi.

‘SIKINTI TEİAŞ’DAN KAYNAKLI’

Konu ile ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan hürriyet.com.tr’ye yapılan açıklamada, sıkıntının kaynağında TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) sisteminde yaşanan bir sorun bulunuyor. İstanbul’un bazı bölgeleri yanı sıra Türkiye’nin bazı illerinde de benzer sıkıntı yaşanıyor.

BEDAŞ'IN SİTESİ ÇÖKTÜ

Öte yandan vatandaşların kesintilerle bilgi almak için Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (BEDAŞ) internet sayfasına akın etmesi sebebiyle, yoğunluk nedeniyle BEDAŞ’ın sitesi çökmüş durumda.

İşte il il elektrik kesintisi yaşanan yerler

Ankara
Adana
Adıyaman
Batman
Karaman
Karabük
Mardin
Trabzon
Aydın
Artvin
Edirne
Düzce
Diyarbakır
Kars
Muğla
Erzurum
Tekirdağ
Sinop
Antalya
İzmir
Bursa
Adana
Isparta
Burdur
Bitlis
Yozgat
Kütahya
Sivas
Kayseri
Çanakkale
Konya
Gaziantep
Hatay
Kırşehir
Denizli
Kahramanmaraş
Eskişehir
Uşak
İzmit
Tunceli
Zonguldak
Elazığ
Bilecik
Samsun.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim