• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Türkiye Kamu-sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner:

Türkiye Kamu-sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner:
Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, yaptığı açıklamasında, "Hain terör saldırısını binlerce kez lanetliyoruz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, yaptığı açıklamasında, "Hain terör saldırısını binlerce kez lanetliyoruz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, "Bilindiği üzere, Başkent Ankara'da 5 ay içinde 3 defa terör saldırısı gerçekleştirildi. 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önündeki terör saldırısında 107 vatandaşımız, 17 Şubat 2016 tarihinde Merasim sokaktaki terör saldırısında 29 vatandaşımız katledilmişti. Merasim Sokaktaki saldırıdan sonra ise, hükümet yetkilileri terörle mücadelede "yeni konsept" açıklamasıyla Başkent Ankara'nın güvenliği için her türlü tedbirin alınacağını ve bir daha terör saldırılarına fırsat verilmeyeceğini belirtmişti. Ne yazık ki, bu açıklamaların üzerinden 1 ay dahi geçmeden 13.03.2016 tarihinde (dün akşam) Kızılay Güvenpark'ta yeni bir terör saldırısı gerçekleşti ve 37 vatandaşımız hayatını kaybetti, 125 vatandaşımız da yaralandı. Temennimiz hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısında artış olmaması yönündedir. Ancak, hükümetin terörle mücadeledeki yetersizliği bu konuda bizleri ümitsizliğe sevk etmektedir" dedi.

TERÖRLE MÜCADELE YERİNE MÜZAKERE EDİLMESİNİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ

Öner, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye'nin getirildiği bu kaos ortamının tek sorumlusu 13 yıllık AKP iktidarıdır. Başta bölücü terör örgütleri olmak üzere gösterilen müsamaha ve tavizler, Türkiye'yi felaketin eşiğine getirmiştir. Dolmabahçe mutabakatı rezaleti ise bölücü terörü iyiden iyiye azgınlaştırmıştır. Bu mutabakat Türk Milleti'nin kalbine bir hançer gibi saplanmıştır. Bölücü teröre verilen tavizler her gün bir askerimizin, polisimizin canına mal olmuş, gerçekleştirilen hain saldırılarla da yüzlerce sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kimsenin beceriksiz yönetim anlayışının bedelini Türk Milleti'ne ödetmeye hakkı yoktur. Hükümet yetkilileri 5 ay içinde Ülkenin Başkenti'ne 3 defa düzenlenen terör saldırılarının bedelini ödemeli ve sorumluklarının gereğini yapmalıdırlar.

İSTİHBARAT ZAFİYETİ HAD SAFHAYA ULAŞMIŞTIR

Irak ve Suriye'de yaşanan iç savaşın temelleri ülkemizde atılmaya çalışılmaktadır. Vatandaşlarımız can ve mal güvenliklerinden endişe etmekte, sokağa çıkmaya korkmaktadırlar. Korku ve panik havası doğudan batıya ülkemizin her bir yerine hızlıca yayılmaktadır. Başta Milli İstihbarat Teşkilatımız olmak üzere, Polis ve Jandarma istihbaratı yetersiz kalmaktadır. Güvenlik zafiyeti biran önce giderilmeli, gerek istihbarat teşkilatlarımız, gerek silahlı kuvvetlerimiz tüm önlemleri almalı, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamalıdır.

MİLLETİMİZ TERÖRE BOYUN EĞMEYECEK

Hükümetin terörle mücadeledeki yetersizliği, istihbarat birimlerinde yaşanan zafiyet maalesef vatandaşlarımıza terör olarak geri dönmektedir.

Ancak herkes çok iyi bilmelidir ki; terörün dili, dini ve ırkı yoktur. Hain teröristler Türk Milleti'ni bu saldırılarla yıldırabileceğini zannediyorlarsa yanılıyorlardır. Türk Milleti 79 milyon vatandaşı ile bir ve bütündür. Teröre ve teröriste boyun eğmeyecek, tüm acılarına rağmen tek vücut olacaktır.

Ülkesinin, geleceğinin ve bekasının çok ciddi bir tehdit altında olduğunu bilen Türk milleti, kendisine yönelik bu kirli ve hain tezgahı bozacak ve sinsi eller asla emellerine ulaşamayacaktır.

Türkiye Kamu-Sen olarak, hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve tüm Milletimize baş sağlığı diliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim