• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde terör örgütü ile girilen çatışmada...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde terör örgütü ile girilen çatışmada 5 şehit verilmesinin ardından yaptığı açıklamada; artık terörün kökünün kazınmasını, polis ve askerin arkasında durarak onlara destek verilmesini istedi.

Dün Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK arasında çıkan çatışmada 5 şehidin verilmesinin ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Yavuz, her şehit haberi geldiğinde yıkıldıklarını, artık terör örgütünün kökünün kazınması gerektiğini söyledi. Yavuz; "Dün Diyarbakır'dan gelen acı haberle bir kez daha yıkıldık. Sur'da 5 şehidimizin haberini aldık. 5 şehit haberi ile birlikte bir kez daha yüreğimiz dağlandı. Her şehit haberi geldiğinde yıkılıyoruz. Psikolojimiz bozuluyor her gün şehit haberi geldiğinde, yıkılıyoruz. Biran önce bu terörün bitirilmesi, teröre destek verenlerin kökünün kazınması; polisimizin, askerimizin arkasında dimdik durarak onlara destek verilmesini istiyoruz. Bütün siyasilerimizin, askerimizin arkasında dimdik durup onlara destek vermelerini istiyoruz, köstek olmalarını değil" dedi.

"BİZ BU VATAN İÇİN CANLARIMIZI KARŞILIKSIZ VERİRKEN, SİZ DEVLETTEN ALDIĞINIZ PARALARI RAHATLIKLA YİYORDUNUZ"

Geçtiğimiz günlerde terör örgütüne destek verici bildiri yayınlayan akademisyenlere de sert tepki gösteren Yavuz; terör örgütü mensupları ve onlara destek verenlere hak ettiği cezaların verilmesini istedi. Yavuz; "Malum bir grup akademisyen bildiri yayınladı ve terör örgütüne desteklerini belirttiler. Biz bu vatan için karşılıksız bedel öderken, terör örgütüne destek veren kravatlı teröristlere şunu söylemek istiyorum. Biz bu vatan için canlarımızı karşılıksız verirken, siz devletten aldığınız paraları rahatlıkla yiyordunuz. Bu yaşamınızın rahatlığını polisimiz, askerimiz sağlıyordu. Bunun bedelinin bu olmaması gerekirdi. Polisimizin, askerimizin yanlarında olmaları gerekirken, maalesef terör örgütünden yana oldular. Biz devlet olarak şunun yapılmasını istiyoruz. Bunlara hak ettikleri cezaların verilmesini istiyoruz, devlet memuriyetinden atılmasını istiyoruz, meclisimizde bulunan ve terör örgütünün sözcülüğünü yapanların dokunulmazlıklarının kaldırılarak hak ettikleri cezalara çarptırılmalarını istiyoruz. Terör örgütünün destekçiliğini yapan milletvekillerinin dokunulmazlık zırhına bürünerek terör örgütüne mücadele veren polisimizin, askerimizin önüne tuzak kuruyorlar, barikat kurarak operasyon yapmalarını engelliyorlar. Bunların polis ve askerimize yetki verilerek milletvekili de olsalar onlara hak ettikleri muamelenin gösterilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim