• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Türkiye gündemin de bugün

Türkiye gündemin de bugün
Türkiye gündemin de bugün neler var ?

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye-Polonya İş Forumu'nun kapanış oturumu ile "Türkiye-Polonya: Siyasi ve Kültürel İlişkilerin 600. Yılı Sergisi"nin açılış törenine katılacak.

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da valiliği ziyaret edecek, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapacak.

- Erdoğan, daha sonra Malatya Valiliğine ziyarette bulunacak, Belediye Meydanı'ndaki mitingde halka hitap edecek. 

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Keşap Durağı'nda ve Atatürk Alanı'nda düzenlenen mitinglerde halka seslenecek.

4- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demirköy ve Pınarhisar ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak, seçim iletişim merkezinin açılışını yapacak, partisinin Edirne İl Başkanlığını ziyaretinin ardından, İpsala ilçesinde açılışlara katılacak.

5- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

6- Ukrayna ve Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki gelişmeler izleniyor.    

- AB liderleri Ukrayna'yı görüşmek için toplanıyor. Belçika'daki olağanüstü zirveye Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk da katılacak.

7- Mısır'da, Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

- Askeri darbeyle görevden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin, haklarındaki suçlamalarla ilgili yargılanmalarına devam edilecek.

8- Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 hanehalkı işgücü istatistikleri ile 2013'ün 4. çeyrek işgücü maliyeti endeksini açıklayacak.

9- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2 grupta 4 maç yapılacak.

- E Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak.

10- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında İstanbul Üniversitesi BGD, Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim