• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonundan Mehmet Ali Talat’a Ziyaret

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonundan Mehmet Ali Talat’a Ziyaret
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temaslarına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temaslarına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı aynı zamanda iktidar partisi CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat'ı parti genel merkezinde ziyaret ederek devam etti.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan kabulde yapmış olduğu konuşmasında kuruluşun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapmış olduğu çalışmaları hakkında Mehmet Ali Talat'a bilgi verdi. Serkan Hoşcan kabulde yaptığı konuşmada Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve Türkiye'de yaptığı organizasyonlarına ve çalışmaları destek vermesinden dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat'a teşekkür etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı ve CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat Serkan Hoşcanı kabulünde yapmış olduğu konuşmasında Gençlik ve sportif faaliyetlerin önemine değindi. Mehmet Ali Talat, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı yaptığım dönemlerde gençliğe ve spora büyük destekler verdim. Gençler ülkenin geleceğidir, teminatıdır. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'deki faaliyetlerine değinerek Konfederasyonun çalışmalarını yıllardır takip ediyor ve destekliyorum. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu büyük kuruluştur. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunun Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu'nun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığını destekleyen organizasyonlar yapılmasında öncülük etmesi Türkiye'de ve Uluslararası toplumda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının uzun yıllar vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesine olumlu katkılar koyması takdire şayan çalışmalardır" dedi.

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonundan Mehmet Ali Talat’a Ziyaret

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonundan Mehmet Ali Talat’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim