• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Açıldı

Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Açıldı
Soma Hükümet Konağı arkasında bulunan İcra Müdürlüğünün olduğu binada Türkiye Gaziler Vakfı Soma Şubesi açıldı.

Türkiye Gaziler Vakfı Soma Şubesi düzenlenen bir törenle açıldı.

Soma Hükümet Konağı arkasında bulunan İcra Müdürlüğünün olduğu binada Türkiye Gaziler Vakfı Soma Şubesi açıldı. Açılışa Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara, Emniyet Müdürü Rıza Akın, Büyük şehir Belediye Koordinatörü Salih Oğuz Belgül, Ak parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem, gaziler, şehit aileleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Açılış konuşmasını yapan vakfın Soma Şubesi Kurucu Başkanı Mehmet Çeliker, vakıf olarak Soma'da kurulmalarının amacının gazilere ve şehit ailelerine sahip çıkmak ve onların maddi manevi sıkıntılarıyla iç içe olmak olduğunu kaydederek kuruluş aşamalarında desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile özel sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Açılışta konuşan Kaymakam Ahmet Altıntaş ise, "Soma'mızda uzun yıllar Muharip Gaziler Derneğimiz bizleri şehit yakınlarını bir çatı altında topladı. Şimdi de bu hizmet kervanına Türkiye Gaziler Vakfı Soma Şubesi katılıyor. Kesinlikle bir ayrım gayrım yoktur. Hepimiz biriz, bütünüz, bir aradayız. Ortak bir amaç için çalışmalarımızı bundan sonrada bir uyum içinde sürdüreceğiz." dedi.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise yerel yönetim olarak her zaman şehit aileleri ile gazilerin yanında olduklarını vurgulayarak, "Sevinerek ifade ediyorum ki onlarda Soma'daki bütün etkinliklerde, törenlerde, resmi bayramlarımızda ve dini bayramlarımızda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmıyorlar, onlarda bizimle beraber hepimiz bir aradayız. Bunun içinde onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum, sağolsunlar. Özellikle şehit yakınlarımız bu topraklar için canını vermiş kanını vermiş şehitlerimizin bizlere çok kıymetli emanetleridir. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bu toprakların ve Ülkemizin özgürlüğünün en büyük teminatıdır. En büyük güvencesidir. Ben hepsine sonsuz şükranlarımızı arz ediyorum. Şuan aramızda olanlara hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ebediyete intikal eden şehitlerimize ve gazilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek ikramlarda bulunuldu.

Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Açıldı

Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim