• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü
Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Muğla'nın Fethiye İlçesinde düzenlenen minikler flöre, yıldızlar ve gençler flöre, kılıç açık turnuvasında...

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Muğla'nın Fethiye İlçesinde düzenlenen minikler flöre, yıldızlar ve gençler flöre, kılıç açık turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile diğer ilgililer verdi.

Fethiye Eldirek Spor Salonunda yapılan ve 3 gün süren Türkiye Eskrim açık turnuvasında 20 ilden 609 sporcu katıldı. Turnuvanın son gününde 236 sporcu flöre ve kılıç müsabakalarında kıyasıya mücadele ederken, zaman zaman büyük çekişme ve heyecan yaşandı. Minik Erkekler Flöre'de Altınyurt'tan Poyraz Tuncer 1., Göztepe'den Deniz Emre Şahin 2., İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tolga Erman 3. olurken minikler bayanlar flöre'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Kübra Temel 1., AESK'dan Nazlı Ceren Alioğlu 2., Altınyurt'tan Elif Güneş Polat 3.oldu. Yıldız erkekler kılıç'ta Ankara Kılıç Gençlik Spor Kulübünden Fatih Mehmet Ant 1., Anka GSK'dan Atakan İslam Ezer 2., Ankara Kılıç Gençlik Spor Kulübünden Gökçem Öcan Kamışlı ve Karşıyaka'dan Yiğit Peker 3.oldular. Yıldız erkekler Flöre'de Mersin Eskrim Spor kulübünden Amil Efe Say 1., İstanbul'dan Berkay Katırcı 2., İstanbul'dan Emir Törü ile Korel Yıldız 3. oldular. Yıldız bayanlar kılıçta vişnelik Tesk'ten Deniz Aralan 1., Bursa'dan Aylin Çakır 2., vişnelik Tesk'ten Yelin Büşra Ataer ile Kastamonu'dan Ezgi Turhal 3. oldular.

Yıldız bayanlar Flöre'de Bursa'dan Büşta Okumuş 1., Karesi GSK'dan Fatmanur Gülen 2., Eskişehir Gençlik Spor Kulübünden Aydan Baran ile Bursa'dan Aslı Özüçağlı 3. oldular. Genç erkekler Flöre'de Balıkesirden Turhan Berke Külcü1., Adıyaman'dan Barış Güler 2., İstanbul'dan Muhammet Ege Coşkun ile yine İstanbul'dan Engin Batuhan Menküer 3. oldular. Genç bayanlar kılıçta Ankara'dan Fatma Zehra Köse 1., Kastamonu'dan Fatıma İbrahimova 2., Kastamonu'dan Hande Yağmur Demirbaş ile Ankara'dan Beyza Melisa Sözen 3. oldular.

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında dereceye giren sporculara madalyalarını Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serkan Öcalmaz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Federasyon Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Hayber verdi. Muğla Valisi Amir Çiçek ödül töreninde yaptığı konuşmada gençlik kaynağımızın zenginliğine dikkat çekerek Avrupa ve Dünyada Türk sporcularının şampiyonluklar getireceğine inandığını söyledi. Çiçek; "Yeter ki gençler için tesisler yapalım. Destek olalım. Milli takıma oyuncular yetiştirelim. Eskrimde ve diğer dallarda Avrupa ve dünyada başarılı olalım. Bu spor kavga gibi görünse de dostluğu yinede öne çıkarıyor" dedi.

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Türkiye Eskrim Açık Turnuvasında Ödül Günü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim