• BIST 9524.59
  • Altın 2492.484
  • Dolar 32.5333
  • Euro 34.686
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen’den Vali Çakacak’a Ziyaret

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen’den Vali Çakacak’a Ziyaret
'Gençler ve Büyükler Cimnastik Türkiye Şampiyonası" kapsamında Mersin'e gelen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Mersin Valisi Özdemir...

'Gençler ve Büyükler Cimnastik Türkiye Şampiyonası" kapsamında Mersin'e gelen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Federasyon Başkanı Çelen'e Başkan Vekili Emre Bağcı ile Asbaşkan İsmail Göktekin de eşlik etti. Ziyarette, 4-6 Mart 2016 tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu'nda düzenlenen "Gençler ve Büyükler Cimnastik Türkiye Şampiyonası" için Mersin'de bulunduklarını belirten Çelen, "Mersin'de yaklaşık 350 sporcunun iştirakiyle bir şampiyona düzenleniyor. Bunun yanında Mersin bu yıl içerisinde iki uluslararası şampiyonaya da ev sahipliği yapacaktır. Bunlardan ilki "Cimnastik Akdeniz Gençler Şampiyonası', diğeri ise yaklaşık 20 ülkenin katılımıyla düzenlenecek olan "Cimnastik Dünya Kupası'dır. Bu vesileyle Sayın Valimize spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Vali Çakacak ise Federasyon Başkanı Çelen ve Federasyon yetkililerini Mersin'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Günümüz dünyasında spor bedensel bir aktivite olmanın ötesinde, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, bu yönüyle de insanlar ve toplumlar arasında barışa hizmet eden en etkin araçlardan biri haline gelmiştir. Akdeniz Olimpiyatları gibi büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak bir spor kenti kimliği de edinen Mersin, bu olimpiyatlarla birlikte son derece modern spor tesislerine kavuşmuştur. Gençlerimizin bu tesislerde çeşitli spor etkinliklerine katılmalarına ve spor faaliyetleri sürdürmelerine imkan tanıyoruz. "Gençler ve Büyükler Cimnastik Türkiye Şampiyonası" ile de çeşitli illerimizden gelen sporcu kardeşlerimizi ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor, şampiyonaya katılacak tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim