• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Turkcell’den lifebox’a ek 5 GB hafıza

Turkcell’den lifebox’a ek 5 GB hafıza
Turkcell, bulut depolama servisi lifebox için hediye 5 GB ek hafıza duyurusunda bulundu.

Turkcell, bulut depolama servisi lifebox için hediye 5 GB ek hafıza duyurusunda bulundu.

Turkcell açıklamasına göre, kullanıcılara lifebox için hediye 5 GB ek hafıza verilecek. Açıklamaya göre dünyanın dört bir yanına hizmet sunan Türkiye'nin bireysel depolama servisi lifebox, fotoğraf, video, müzik, belgeler ve rehberin güvenle saklanmasını sağlarken, platformuna eklediği "Yer aç" ve "sosyal medyadan transfer" özellikleri ile devam ediyor. lifebox kullanıcıları rehberlerini de saklama alanları etkilenmeden güvenle yedekleyerek, kontaklarına diledikleri zaman diledikleri cihazlardan erişebiliyor. Üstelik telefon değişikliklerinde de tüm kontaklarını lifebox sayesinde yeni telefonlarına tek tuşla kolayca kaydedebiliyorlar. lifebox, kullanım kolaylığının yanı sıra gelişmiş özellikleri ve farklı dil seçenekleri ile Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Ukrayna başta olmak üzere 155 farklı ülkeden toplamada 5 milyon 500 binden fazla kullanıcısıyla global oyuncu olma yolunda ilerliyor.

Dünyada ilk defa sosyal medyadan fotoğraf transferi

Akıllı uygulama lifebox, "Yer aç" seçeneğiyle hem cihazda hem de depolama servisinde bulunan yedekli fotoğraf ve videoları buluyor ve bunları kullanıcı isterse tek bir tuşla silebiliyor. Böylece cihazda yeni fotoğraflar, videolar, müzikler, dosyalar, uygulamalar ve geri kalan tüm ihtiyaçlar için yer açılmış oluyor.

Bununla birlikte lifebox dünyada ilk defa kullanıcılarının sosyal medyadan paylaşımlarını bulut depolama servisine taşıyor. Sosyal medyadan transfer özelliği ile Instagram ve facebook'a yüklenen paylaşımlar tek bir tıkla lifebox'a transfer edilebiliyor. Böylece instagrama ve facebook'a yıllar içinde yüklenmiş fotoğraf ve videolar lifebox'a yedekleniyor.

Ayrıca kullanıcılar fotoğraflarını uygulama içindeki onlarca farklı baskı seçeneği arasından dilediklerini seçerek bastırma siparişini verebiliyor, basılan fotoğraflarının hiç yorulmadan kapılarına kadar gelmesinin keyfini çıkarabiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim