• BIST 9465.1
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Turkcell Yıldızlı Geceler'de sürpriz isimler!

Turkcell Yıldızlı Geceler'de sürpriz isimler!
Müzikseverlerin heyecanla beklediği Turkcell Yıldızlı Geceler, 1 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başladı.

Pera Event organizasyonu ile gerçekleşen konserler, Turkcell'in 20. yılı şerefine tüm Ağustos boyunca devam edecek.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en uzun soluklu konser serisi Turkcell Yıldızlı Geceler’de bu hafta Aşka Dair Şarkılar’la Cengiz Kurtoğlu, Kutsi, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun, Serdar Ortaç, Monica Molina, BirsenTezer ve Bülent Ortaçgil, MFÖ ve Iyeoka sahne alacak!

Turkcell Yıldızlı Geceler’in cazip programı, her yaz olduğu gibi bu yaz da müzikseverleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ne çekecek. Günümüz müziğine damga vuran yabancı müzisyenler ve Türkçe sözlü müziğin efsanesi haline gelen pek çok yıldız, Ağustos ayı boyunca Açıkhava Sahnesi’nde parlayacak.   

Turkcell Yıldızlı Geceler’de 4 – 9 Ağustos tarihleri arasında Aşka Dair Şarkılar’la Cengiz Kurtoğlu, Kutsi, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun, 20. Sanat Yılı’nı kutlayacak olan Serdar Ortaç, İspanyol Diva Monica Molina, eşsiz performansları ile Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil, yılların eskitemediği MFÖ ve buğulu sesi ile Iyeoka sahne alacak!
 
Pera Event organizasyonu ile gerçekleşecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler’de seyircileri her konser öncesinde 350 metrekarelik bir alanda muhteşem görsel şovlar, 3 boyutlu video projeksiyon gösterileri bekliyor.
 
Bu Hafta Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri:
 
4 Ağustos Cengiz Kurtoğlu
 
5 Ağustos Serdar Ortaç
 
6 Ağustos Monica Molina
 
7 Ağustos Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil
 
8 Ağustos MFÖ
 
9 Ağustos Iyeoka
 
Biletim Cepte Turkcell Yıldızlı Geceler'de
 
Biletim Cepte servisi ile "Turkcell Yıldızlı Geceler" etkinliğinde biletler cep telefonuna SMS olarak geliyor ve etkinlik mekânına girerken görevlinin akıllı telefonundaki uygulama ile doğrulanıyor. Servisten tüm operatörlerin aboneleri faydalanabiliyor.
 
“Biletim Cepte” servisi, internet üzerinden kolayca satın alınabilen "Turkcell Yıldızlı Geceler" biletleri için kağıt bileti ve teslimat sorununu da ortadan kaldırıyor. Böylelikle özel teslimat noktalarına gitmek ya da etkinlik girişinde kuyruk beklemeye gerek yok.
 
Biletix'ten satın alınan biletler, kullanıcının "Biletim Cepte" seçeneğini tercih etmesi durumunda, kağıt bileti yerine cep telefonuna SMS olarak geliyor. Biletix müşterilerinin etkinliği girebilmesi için gelen SMS'teki kodu etkinlik mekânına girişte görevlinin akıllı telefonuna okutması yeterli. Herhangi bir abonelik gerektirmeyen Biletim Cepte servisi tüm cep telefonu modelleriyle uyumlu ve akıllı telefona ihtiyaç yok.
 
Tüm Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri Biletix’te

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim