• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Turkcell Haftanın Maçı Etkinliği Bu Hafta Eskişehir’de

Turkcell Haftanın Maçı Etkinliği Bu Hafta Eskişehir’de
Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile düzenlenen ve her hafta Spor Toto Süper Lig'de bir karşılaşmanın "Turkcell Haftanın Maçı" olduğu...

Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile düzenlenen ve her hafta Spor Toto Süper Lig'de bir karşılaşmanın "Turkcell Haftanın Maçı" olduğu etkinlik, bu hafta Eskişehir'de. Organizasyon için 29-30 Nisan tarihlerinde Espark AVM'de etkinlik alanı oluşturulacak.

Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim sponsoru Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği imzalayarak vakfın ana sponsoru oldu ve "Futbol Ne Güzel Şey" söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan Turkcell, bu işbirliği çerçevesinde "Haftanın Maçı" projesini hayata geçirdi. Yapılan açıklamada, bu haftaki "Turkcell Haftanın Maçı" karşılaşması, 30 Nisan Cumartesi günü, saat 16.00'da Eskişehirspor-Trabzonspor arasında Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Yeşil sahanın coşkusunun Eskişehir'e taşınacağı "Turkcell Haftanın Maçı" etkinliği için 29-30 Nisan tarihlerinde Espark AVM'de bir etkinlik alanı oluşturulacak ve etkinlikten bir gün önce, şehir içinde mobil araçlar ve ekiplerle ön tanıtım yapılacak. Turkcell'den yapılan açıklamada; etkinlikler, 2 gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eskişehirsporlu futbolcular etkinlik alanında taraftarlarla bir araya gelecek. Turkcell etkinlik alanında ve Eskişehir'deki mağazalarında maç biletlerinin hediye edileceği organizasyonda, ziyaretçiler futbol aktiviteleriyle karşılanacak. Ayrıca, maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan futbolseverlere, etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacağı bildirildi.

Ayrıca yapılan açıklamada, GollerCepte'nin 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı uygulamalara sahip kullanıcıların, "Turkcell Haftanın Maçı'nda atılan golleri de cep telefonlarından ücretsiz izleyeceği belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim