• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Türk Polisi 171 Yaşında

Türk Polisi 171 Yaşında
Balıkesir'de Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Balıkesir İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, Balıkesir Polis...

Balıkesir'de Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Balıkesir İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Cengiz Özer, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Zorlu, Müdür Yardımcıları ve polis memurları Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Balıkesir Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Vali Mustafa Yaman'a gerçekleştirilen ziyaretle başladı. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman yaptığı açıklamada "Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yılını kutluyoruz. Türk Polis Teşkilatı hukuka uyan, hukuka ve demokratik hukuk kurallarına saygılı. Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine aykırı hareket edenlere caydırıcı görevini yapmaya devam ediyor. Türk Polis Teşkilatı dünyanın önemli polis teşkilatlarından bir tanesi, özellikle son yıllarda terörle mücadele konusunda bir çok ülkeden gelen polis teşkilatı mensuplarına ülkemizde eğitimde veriyor.Şuanda da etkin bir biçimde Güneydoğu ve terör bölgesinde de operasyonlar yürütüyor.Sizin vesilenizle Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yılını kutluyorum.Hem Balıkesir Emniyet mensuplarına hemde Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum"dedi.

Balıkesir İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü nedeniyle bir çok etkinlik düzenleneceğini belirterek "Sayın valimizi ziyaret ederek hafta etkinliğimize başladık.Yarın şehitlerimiz için mezarlıkta Kuranı Kerim okutacağız ve onları ziyaret edeceğiz. Pazar günüde saat 11.30'da Atatürk Anıtına çelenk sunacağız,akabinde İmam Birgivi Camiinde Mevlüt okutacağız, sonrasında da pilav ve ayran hayrımız olacak.Türk Polis teşkilatı olarak her zaman ve her yerde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz"şeklinde konuştu.

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Cengiz Özer ise "Türk Polis Teşkilatımızın 171.yıl dönümünü kutluyorum.Şehitlerimizi rahmetle anıyorum,gazilerimize ve tedavileri devam eden arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Vatandaşlarımızın,milletimizin,devletimizin güvenliğini sağlamada fedakarca çalışmalarımıza inşallah devam edeceğiz, Mücadeleye devam"şeklinde konuştu.

Türk Polisi 171 Yaşında

Türk Polisi 171 Yaşında

Türk Polisi 171 Yaşında

Türk Polisi 171 Yaşında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim