• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü
Muş'un Malazgirt ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

Malazgirt Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen tören, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Kaymakam Soner Kırlı, Cumhuriyet Başsavcısı Ersoy Yıldız, Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, kurum müdürleri ve öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, "Buğun Türk halkının güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş layık cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 171'inci yıldönümümüzü sizlerle birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polis teşkilatımız her zaman halkımızın güvenin kazanmıştır. Önce şehit olan polis kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Değişen güven ihtiyaçlarını yöneteceğimiz ve kendisini devamlı yenileyen teşkilatımız, büyüklerimizden öğrenmiş olduğu büyüklere saygı anlayışını bizden sonraki meslektaşlarımıza devretmenin gayreti içerisindeyiz. Çağın gereğine göre kendisini devamlı yenileyen teşkilatımıza halkımızın ve kurumlarının vereceği destekler, teşkilatımız için önemlidir. Daha güzel günler için polis vatandaş el ele olmalıdır. Malazgirt halkının huzur ve güvenini sağlamak için, gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensuplarımızın 171. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlarım" dedi.

Öğrenciler arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından emniyet müdürlüğüne geçildi.

Malazgirt kaymakamı Soner Kırlı, Malazgirt Emniyet Müdürlüğü'nde devam edilen kokteylde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlayarak, burada görev yapan emniyet mensuplarının gününü kutladı. Kaymakam Kırlı, "Çok değerli emniyet mensuplarımızın 171. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Emniyet mensubu arkadaşlarımız ilçemizin güvenliği, huzuru için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bizim için en önemli ve en değerli şey, halkımızın güven ve huzur içinde yaşamasıdır. Emniyetimizle öandarmanızla vatandaşlarımızın barış ve huzur içinde yaşaması için tüm fedakârlığı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bizim için ilçemizde vatandaşlarımız huzuru ve güven içinde yaşaması her şeyden önce gelir" dedi.

Daha sonra emniyet mensuplarının tek tek günlerini tebrik eden Kaymakam Kırlı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıldönümü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim