• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gazikent Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Gaziantep İl birinciliği Türk Müziği ve Skeç...

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gazikent Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Gaziantep İl birinciliği Türk Müziği ve Skeç Yarışmaları başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 İl'de düzenlenen Türk Müziği ve Skeç Yarışmaları Gaziantep'te de 25-26 Şubat tarihlerinde Şehitkâmil Kültür Merkezi'nde (ŞKM) yapılacak. Skeç yarışmalarında 14 grup sahne alırken Türk Müziği ise 14-17, 18-21, 22-29 yaş gruplarında 3 kategoride yapılacak. Yaklaşık 130 kişinin katılacağı yarışmaların kıyasıya mücadele ve heyecan içerisinde geçmesi bekleniyor. Halk açık olarak sahnelenecek yarışmalarda jüriden en fazla puanı alan yarışmacılar şampiyon olacak. Gaziantep'te şampiyon olan takımlar daha sonra katılacakları bölge yarışmalarında da başarı elde ettikleri takdirde Türkiye Şampiyonluğu için yarışacaklar. Konuyla ilgili olarak açıklama da bulunan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Türk Müziği ve Skeç Yarışmasının gençler adına güzel bir organizasyon olduğunu ifade eden İl Müdürü Demir, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 İl'de düzenlenen bu yarışmalar Gaziantep'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gazikent Gençlik Merkezimiz tarafından organize ediliyor. Gaziantep'in en iyi sesini, solo çalgıcısını ve skeç grubunu belirleyerek bölge ve oradan da inşallah Türkiye şampiyonalarına göndereceğiz. 25-26 Şubat'taki bu güzel ve ilgi çekici yarışmamıza tüm Gaziantepli hemşehrilerimizi de bekliyoruz" dedi.

25-26 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Türk Müziği ve Skeç Yarışmaları Şehitkamil Kültür Merkezinde, halka açık olarak sahneleneceği belirtildi.

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor

Türk Müziği Ve Skeç Yarışmaları Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim