• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Türk Kızılay’ı Malazgirt Şubesi Yeni Yönetimi, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türk Kızılay’ı Malazgirt Şubesi Yeni Yönetimi, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor
Türkiye Kızılay Derneği Muş Malazgirt Şubesi yeni başkanı Ömer Faruk Gönültaş ve yeni yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli'yi makamında...

Türkiye Kızılay Derneği Muş Malazgirt Şubesi yeni başkanı Ömer Faruk Gönültaş ve yeni yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Gönültaş, yeni yönetim kurulu üyeleri Erhan Aslan, Ayhan Güvenir ve Kerem Eren yer aldı. Yıllarca Malazgirt ilçesinde devlet kurumlarında çeşitli görevlerde hizmet eden yeni başkan Ömer Faruk Gönültaş, "Ben ve yeni yönetimin Türk Kızılay'ımız en güvenilir yardım kuruluşu ve kara gün dostu olduğu daha çok hissettirmek için, bu kutsal göreve gönüllü olarak aday olduk ve delegelerin tüm oyunu alarak yönetime geldik. Kızılay, yeni yönetiminle her kademesinde görev yapmaktan büyük onur duyduğum bir kurum. Bize emanet edilen şube başkanlığını da aynı heyecanla ve gayretle yapmaya gayret göstereceğim. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, yıllardır Türk Kızılay'ı Malazgirt şubemize büyük destekler vermiş ve her daim destek olmuştur. Bizlerde Türk Kızılay'ı Malazgirt Şubesi olarak, Milli Eğitim Müdürümüz Kenan Kayretli şahsında, tüm milli eğitim camiasına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, yeni göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek her zaman Türk Kızılay'ı Malazgirt Şubesi'nin yanında olacaklarını ifade etti. Müdür Kayretli, "Kızılay yeni yönetimi ziyaretleri bizleri hayli memnun etmiştir. Milli eğitim camiası olarak kendilerini her türlü desteğin sözünü veriyoruz. Gönüllerin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunu korunması adına çalışmalarını ve hizmetlerini esirgemeden gerçekleştiren ve ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar her daim önem arz etmektedir. Kızılay'ın çalışmalarına gereken katkıyı sağlayarak hizmet çalışmalarına desteğimiz her zaman devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Türk Kızılay’ı Malazgirt Şubesi Yeni Yönetimi, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türk Kızılay’ı Malazgirt Şubesi Yeni Yönetimi, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim