• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Türk Eğitim Sen Kozan Temsilciliği üyeleri ile bir araya geldi

Türk Eğitim Sen Kozan Temsilciliği üyeleri ile bir araya geldi
Adana'nın Kozan ilçesinde Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği, üyeleriyle birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Adana'nın Kozan ilçesinde Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği, üyeleriyle birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Türk Eğitim Sen Kozan İlçe Başkanı Mustafa Kara ve yönetimi düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde sendika üyeleri ve davetliler ile bir araya geldi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim Sen Kozan İlçe Başkanı Mustafa Kara, "Türk Eğitim Sen Kozan Temsilcilği olarak, davamız insan kazanma davasıdır. Bizim davamız üye kaydetmek değil, insan kazanma, insana sahip çıkma davasıdır. Bizler Türk Eğitim Sen'in yeni yönetimi olarak tüm enerjimizle sendikamızın misyonu eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek, mesleki gelişimlerinin ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmak, çağdaş bilimsel ve milli bir eğitim ortamı oluşturmak, çalışma barışını sağlamak, haksızlıkla mücadele etmek için, hukuk zemininden çıkmadan haklarını arayan örgütlü bir çalışan kitlesi oluşturmak için, ilçemizde bugüne kadar 35 okul, 7 kurum ve kuruluşu bu kısa süre zarfında ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ziyaretlerimiz esnasında bizi yalnız bırakmayan sıcak ilgi ve alakalarını bizlerden esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kara, konuşmasına şöyle devam etti: "Türk Eğitim Sen Kozan Yönetimi olarak birleştirici ve bütünleştirici, kimseyi dışlamayan ve dışarıda bırakmayan "küçük olsun, benim olsun" değil büyük olsun hepimizin olsun görüşündedir."

Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu da programda bir selamlama konuşması yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Türk Eğitim Sen Kozan İlçe Başkanı Mustafa Kara ve Adana 2 Nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu tarafından Türk Eğitim Sen Kozan İlçe Eski Başkanlığı yönetimine sendikalarına geçmişteki hizmetlerinden dolayı plaket takdiminde bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim