• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Türk doktordan meslektaşlarına eğitim

Türk doktordan meslektaşlarına eğitim
Merkezi İrlanda'da bulunan ve dünyanın en büyük fakültelerinden Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi'nin (ECAMS) Genital Estetik Bölümü Başkanı Dr....

Merkezi İrlanda'da bulunan ve dünyanın en büyük fakültelerinden Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi'nin (ECAMS) Genital Estetik Bölümü Başkanı Dr. Süleyman Eserdağ, pek çok ülkeden plastik cerrah, dermatolog, ürolog, genel cerrah, medikal estetik uzmanı ve jinekoloğa Viyana'da eğitim verdi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan ve dört gün süren eğitim teorik ve cerrahi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitimlere ABD, Kanada, İrlanda, Suudi Arabistan, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kıbrıs, Türkiye, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Yunanistan, Tayland, İngiltere, Polonya, Avustralya, Fransa ve Almanya'dan hekimler katıldı.

ECAMS Genital Estetik Bölümü Başkanı Dr. Süleyman Eserdağ, eğitimlerde ayrıca cinsel sağlık sorunları hakkındaki deneyimlerini de meslektaşlarıyla paylaştı.

ECAMS adına gerçekleştirdiği eğitimler hakkında bilgi veren Dr. Eserdağ, "Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi olarak yılda iki defa yaptığımız eğitimleri bu kez Viyana'daki özel bir hastanede gerçekleştirdik. Alanında dünyadaki en itibarlı kuruluşları içerisinde yer alan ECAMS bünyesinde yapılan organizasyonda, cinsel sağlık hakkındaki son gelişmeleri meslektaşlarımla paylaşma imkanım oldu. Eğitimleri ilk defa cerrahi ve cerrahi dışı olarak ikiye ayırdık. Kursa dünyanın pek çok ülkesinden jinekolog, plastik cerrah, dermatolog, ürolog, genel cerrah ve medikal estetik uzmanı meslektaşlarım katıldı. Kurs sonrası yaptığımız teorik ve pratik sınavda başarılı olan hekimlere sertifikalarını dağıttık" dedi.

Eğitimler büyük ilgi gördü

Kurs kapsamında 8 ayrı hastaya 30'dan fazla cerrahi ve cerrahi dışı uygulamayı gerçekleştiren Dr. Eserdağ, katılımcıların tüm cerrahi operasyonları ilgiyle izlediklerini ve kursun dünya genelinde yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Alanında dünyadaki en kapsamlı eğitimleri arasında kabul gören Viyana'daki kursa son yıllarda hekimlerin büyük rağbet gösterdiğini ifade eden Dr. Eserdağ, yeni eğitim dönemi için başvuruların şimdiden başladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim