• BIST 9735.84
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Türk Burgerini Dünyaya Tanıtacak

Türk Burgerini Dünyaya Tanıtacak
İzmir'in farklı noktalarında şubeleri bulunan ve Türk burgerini dünyaya tanıtmak isteyen iş adamı Mehmet Ali Yazıcıoğlu, yurt dışından aldığı franchise...

İzmir'in farklı noktalarında şubeleri bulunan ve Türk burgerini dünyaya tanıtmak isteyen iş adamı Mehmet Ali Yazıcıoğlu, yurt dışından aldığı franchise tekliflerini değerlendirmeye başladı.

İzmir ve Manisa'da şubeler açarak hamburger lezzetini tüm Türkiye'de yaygınlaştırmaya başlayan iş adamı Mehmet Ali Yazıcıoğlu, Türk hamburgerini dünyaya tanıtmak için önemli bir hamle yaptı. Yurt içi ve yurt dışına yönelik görüşmelere devam eden ve franchise teklifleri alan Yazıcıoğlu, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Butik ve sağlıklı hamburger konsepti, kendine özgü soslarıyla dikkat çeken Ohannesburger için yeni franchiselar vermek istediklerini ifade eden firma kurucularından Mehmet Ali Yazıcıoğlu, toplam şube sayısını 15'e yükseltmeyi amaçladıklarını ifade etti.

BURGERLERDE KATKI MADDESİ YOK

Gediz Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın Seyrek şubesinin de kısa süre sonra açılacağını dile getiren Yazıcıoğlu, "Franchise almak için pek çok talep var. Başta İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa ve Antalya olmak üzere farklı illerde yapılanmamızı sürdüreceğiz. Halen yedi olan şube sayımızı 2016 yılı sonuna kadar 15'e yükseltmek istiyoruz. 2016 yılının ikinci yarısında yurt dışına açılma planımız var. Yurt dışından da franchise teklifi aldık. İzmir merkezli bir marka olarak kendi deneyimlerimiz ve uzun yıllar dünyanın farklı yerlerinde hizmet veren sos şefimiz Martin Meakins'in de yönlendirmeleriyle sektörde tanınan bir markayız" dedi.

Franchise konusunda dikkatli seçim yaptıklarını ve emin adımlarla büyümek istediklerini vurgulayan Mehmet Ali Yazıcıoğlu, şuanda 65 olan çalışan sayısının yeni şubelerle birlikte 150'ye yükseleceğini aktardı. Tüm hamburgerlerin katkı maddesi olmadan ve kendine özgü lezzetlerle hazırlandığını ifade eden Yazıcıoğlu, yeni burgerleri olan Vegi, füme etli ve Aussie ile birlikte chipotle ve yaban turbu soslarının da beğenildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim