• BIST 9511.06
  • Altın 2493.029
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.8062
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Turizm Fuarındaki Görüşmeler Umut Verdi

Turizm Fuarındaki Görüşmeler Umut Verdi
Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'na katılan Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon...

Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'na katılan Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte turizmcilerle ikili görüşmeler yaptı.

Bodrum'un tanıtımına katkı vermek için çalışmalarını sürdüren TAV Havalimanları Satış Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ile birlikte görüşmeler yapan Başkan Kocadon, tur operatörlerinin ve turizm profesyonellerinin beklentilerini dinledi.

Utrecht Turizm Fuarı'nda TUI Arkefly, Thomas Cook Belgium, Thomas Cook Netherlands, Corendon, Sundio, Nuhr, Komfly tur operatörleri ile Transavia Havayolları ile görüşmeler yapıldı. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçiliği Turizm ve Tanıtma Müşaviri Kıvılcım Neşe Akdoğan ile Bodrum'un tanıtım faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Dünya genelinde güvenlik ve huzur ile ilgili kaygıların üst seviyede olduğunu belirten Başkan Kocadon, "İnsanlar tatil yerlerini seçerlerken birkaç özelliğe dikkat ediyorlar. Bunların en başında da huzur ve güvenlik geliyor ki; bu unsurları sağlamak, bizlerin en büyük görevi. Umuyorum en kısa sürede tüm dünyaya, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi barış ve huzur gelir. Fuarda yaptığımız ikili görüşmelerde turizmcilerin beklentilerini dinledik. Özellikle seyahat acenteleri ve uçak firmalarının beklenti ve talepleri ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Bakanlık, uçak firmalarına desteğini açıkladı. Firmalar da bunun bir an önce hayata geçmesini bekliyorlar. Bizler de bu talepleri alarak çalışma yapıyoruz. Tabi burada yapılan çalışmalarda TAV'ın katkısı çok büyük. Bu görüşmelerin Hollanda ve Avrupa pazarında etkili olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Fuarda, Bodrum standında yapılan yoğun bir katılımın olduğu çekilişte ise 10 çifte Bodrum tatili hediye edildi.

Turizm Fuarındaki Görüşmeler Umut Verdi

Turizm Fuarındaki Görüşmeler Umut Verdi

Turizm Fuarındaki Görüşmeler Umut Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim