• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Cübbelerini Giydi

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Cübbelerini Giydi
Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri, akademik ve idari çalışanlar, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet açılış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım, çocuklarının yarını için kendinden özveride bulunan ailelere teşekkür etti.

Yıldırım konuşmasında dört yıl boyunca emek verdikleri öğrencilerin mezun olmaya hak kazanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Turizm Fakültesi'nin Adıyaman'a kurulmuş olmasının bu bölgedeki turizm sektörünün gelişmesinde, bu alanda ihtiyaçların giderilmesinde, ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetişmesinde büyük önem taşıdığını ifade etti.

Konuşmasında öğrencilere hitap eden Yarullina Yıldırım, "Bugün yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve yeni bir dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Hocalarımız sizi ülkemizin koşullarına göre mevcut olanaklar içerisinde, sizlerin ihtiyacı olan doğru ve çağdaş bilgilerle donattılar. Çok güzel bir kampüste eğitim aldınız. Çağımız, sürekli eğitim çağıdır. Bu nedenle eğitiminizin burada bittiğini düşünmeyiniz. Çünkü turizm alanı son derece dinamik, her gün yeniliklerin yaşandığı ve farklı boyutların açıldığı bir alandır. Dolayısıyla dünyaya açık bir sektörde çalışacaksınız. Kendinizi yetiştirmezseniz, bu dinamik sektör içinde kaybolup gidersiniz. Yeni yaşamınızda kendinize hedefler koyarak geleceğinizi planlayınız" dedi.

Mezuniyet töreninde konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Adıyaman Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerin topluma, vatana, millete büyük katkıları olacağına inandığını söyledi.

Öğrencilerin bu günlere gelmelerinde hocalarının büyük katkıları olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gönüllü, "Öğrencilerimiz burada öğrendiklerini en güzel şekilde hayatlarında ve iş yaşamlarında uygulasınlar ve öğrendikleri gibi davransınlar. Bunun dışında çevrelerini düşünerek davransınlar. Ülkemiz, ailemiz, dostlarımızla birlikte en iyiyi oluşturmalıyız. Dünya sizin için git gide zorlaşacak ve siz çok sabırlı olarak önünüze çıkan imkânları ve fırsatları en iyi şekilde kullanın. Kendiniz imkân üreterek insanları sizle birlikte yaşayabilir hâle getirin. Burada mutlu bir gün yaşıyoruz. Ömrünüz mutlu olsun. Biz sizin mutluluğunuz için buradaydık. Gayretli olun. Ülkemizi, insanları sevin. En güzel günler sizinle olsun" diye konuştu.

Turizm Fakültesi ve Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm birincisi Recai Koç ile Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölüm birincisi Selma Lubabe Erdoğan'ın mezunlar adına yaptıkları konuşmanın ardından Fakülte birincisi Recai Koç'un adı Yaş kütüğüne çakıldı. Ödülünü ise Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü verdi.

Ödül töreninin ardından fotoğraflarla dört yıl adlı fotoğraf sunumu yapılırken, Turizm Fakültesi öğrencileri ve TRT sanatçısı Neşe Demir tarafından mini konser icra edildi. Konserin ardından tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Rektörlük binası önünde kep atma töreni düzenlenirken, akabinde kokteyl ile program son buldu.

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Cübbelerini Giydi

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Cübbelerini Giydi

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Cübbelerini Giydi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim