• BIST 9524.59
  • Altın 2492.847
  • Dolar 32.5154
  • Euro 34.7265
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi
Almanya'da Thomas Cook bünyesindeki Türkiye spesiyalisti tur operatörü Öger Tours, 2016 programını Berlin'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Almanya'da Thomas Cook bünyesindeki Türkiye spesiyalisti tur operatörü Öger Tours, 2016 programını Berlin'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Şirket yetkilileri 2016 yılı programına Seferihisar ve Sığacık'ı dahil ettiklerini açıkladı. Dünyanın en önemli turizm şirketlerinden biri olan ve her yıl düzenlediği turlarla milyonlarca kişiye tatil imkanı sunan Öger Tours, 2016 programına Türkiye'nin Sakin Şehir Başkenti Seferihisar'ı ve Sığacık'ı da ekledi.

Almanya Berlin'de Titanic Deluxe Berlin Oteli'nde düzenlenen, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman'ın da katıldığı toplantıda, Öger Tours'un genel müdürü ve CEO'su Songül Göktaş Rosati, Öger Tours Türkiye Ürün Müdürü Altan Tarakçı ve Öger Tours Kataloglardan Sorumlu Yöneticisi Volker Bromund yeni program ve hedefleri ile ilgili sunum yaptı. Öger Tours Türkiye Ürün Müdürü Altan Tarakçı ve Öger Tours Kataloglardan Sorumlu Yöneticisi Volker Bromund ise 2016'daki yeni ürünler hakkında bilgi verdi.

TÜRKİYE'DE 60'I YENİ 471 OTEL

2016 Türkiye programını tanıtan Altan Tarakçı, Öger Tours'un 2016 programında 60'ı yeni olmak üzere 6 bölgede 471 otel bulunduğunu, Öger'in 2016'da tüm ülkelerde toplam 600 civarında otelle çalıştığını söyledi. 2016 için yeni bölgeleri Alman pazarında öne çıkaran Öger Tours'un özellikle Antalya bölgesinde klasik Rus destinasyonu olarak bilinen Kemer ile birlikte, Antalya'daki Olimpos bölgesi, Kapadokya ve Bodrum Güvercinlik, Seferihisar Sığacık'ta daha çok butik otellerle pazara farklı ürünler sunacağı belirtildi.

SEFERİHİSAR İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Öger Tours'un Seferihisar'ı turizm turları arasına dahil etmesi ardından açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bizim için çok sevindirici bir açıklama. Yedi yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini toplamaya devam ediyoruz. Birbirinden güzel tatil köylerimiz yanında, Sığacık Kaleiçi'nde hayata geçirdiğimiz "ev pansiyonculuğu" bütün dünyanın dikkatini çekecek bir turizm modeli olacak iddiamız her geçen gün artıyor. Öğer Tours gibi önemli bir firmanın Seferihisar'ı tur programlarına dahil etmesi, Seferihisar'ın artan değerinin bir ispatı. Geçtiğimiz yaz aylarında birçok turizm bölgesi otelleri dolduramadıklarından şikayet ederken, Seferihisar'daki tüm oteller tam kapasiteyle çalıştı. Bu yıl çok daha iyi olacak. Seferihisar artık bir dünya markası olmaya başladı. Bu marka değeri, ilçedeki turizmcinin de esnafın da çiftçinin de yani herkesin ekmeğini büyütmeye devam edecek." diye konuştu.

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi

Turizm devi, Seferihisar ve Sığacık'ı 2016 programına ekledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim