• BIST 9548.09
  • Altın 2491.946
  • Dolar 32.5005
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Turhan: “Çine Madranspor’u Kümede Bırakacağız”

Turhan: “Çine Madranspor’u Kümede Bırakacağız”
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor evinde konuk ettiği Niğde Belediyespor'u Çağlar'ın attığı tek golle geçerek üç...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor evinde konuk ettiği Niğde Belediyespor'u Çağlar'ın attığı tek golle geçerek üç puanın sahibi oldu.

Ligde kalma yolunda haftalar önce yaktığı kurtuluş ışığını Niğde maçında daha da canlandıran Çine Madranspor umutları tekrar tazeledi. Oynadığı futbolla göz dolduran sarı yeşilliler paly-off hedefleyen ve ligin üçüncü sırasında bulunan Niğde Belediyespor'u rahat geçerek alt sıralardan kurtulma yolundaki çırpınışına bir yenisini daha eklemeyi başardı. Aldığı galibiyet ile bir basamak yükselerek 17. sıraya çıkan Çine Madranspor taraftarına maç sonunda büyük mutluluk yaşattı.

"ÇİNE MADRANSPOR'U KÜMEDE BIRAKACAĞIZ"

Alt sıralrdan kurtulma yolunda önemli bir üç puan aldıkalrını söyleyen Çin e madrasnpor teknik patronu armağan Turhan maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Olmak ya da olmamak maçına çıktık. Bir hafta boyunca bu maçın önemini futbolcularımızla konuşmuştuk. Bu maçı kaybettiğimiz takdirde bu işin yüzde 70 biteceğini söylemiştim. Bir hafta boyunca inanılmaz bir şekilde bu maça konsantre olduk. Maçta da taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayarak ve bir tek pozisyon vermeden çok farklı kazanacağımız bir maçı kazanma ve kaybetme stresi ile birlikte 1-0 kazanarak yola devam dedik. Cesur yürekli oyuncularım bu işin bitmediğini ve bitti demeden bu işin bitmediğini bir kez daha spor kamuoyuna gösterdiler. Sekiz maçımız kaldı ve Darıca deplasmanında da boş dönmeyerek alacağımız puan ve puanlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Müthiş bir mücadele örneği gösteren oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtarak ligin üçüncü takımı Niğde Belediyespor'u pozisyon vermeden yenmek çok güzel bir duygu. İnşallah Darıca maçında da aynı güzellikleri yaşayıp Çine Madranspor'u kümede bırakacağımızı inanıyorum" dedi.

"CEVABI SEZON SONU VERECEĞİZ"

Alt sıralardaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada galip gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Turhan, "Yavaş yavaş aşağının durumu şekillenmeye başladı. Bizim amacımız geride kalan 8 maçta hedef 24 puan almak. Ama bu 24 puanın alabildiğimizi alıp ligde kalmak istiyoruz. Ligin üst sıralarındaki takımlarından aldığımız puanlarla barajı biraz düşürmüş olduk. Tahminime göre baraj 38-40 arasında olacak. İnşallah bunu da alabilecek güçteyiz. Benim oyuncularım bu inanç ve özverileri ile oynamaya devam ederse ve tüm paydaşlarla birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bu işi başaracağız. Haftalardır bu takım düşer diyenlere cevabı sezon sonu vereceğiz" dedi.

Turhan: “Çine Madranspor’u Kümede Bırakacağız”

Turhan: “Çine Madranspor’u Kümede Bırakacağız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim