• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Turhan, Çine Madran’ın Düşme Nedenlerini Açıkladı

Turhan, Çine Madran’ın Düşme Nedenlerini Açıkladı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligin bitimine iki hafta kala 3. Lig macerası sona eren Çine Madranspor'da Teknik Patron Armağan Turhan, takımın düşmesinde etkili...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligin bitimine iki hafta kala 3. Lig macerası sona eren Çine Madranspor'da Teknik Patron Armağan Turhan, takımın düşmesinde etkili olan nedenler hakkında bilgiler verdi.

Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor'da bir alt lige düşmenin üzüntüsü yaşanıyor. Sezon başından bu yana yaşanan çeşitli nedenlerden dolayı kabus dolu bir sezon geçiren sarı yeşillilerde ilk yarının sonlarında takımın başına gelen Teknik Direktör Armağan Turhan takımın küme düşmesinin nedenlerini sıraladı. Kariyerinde ilk defa bir 3. Lig takımının başında görev yapan Turhan, küme düşen takımıyla ilgili olarak yanlış ve doğruları değerlendirdi. Yaptığı açıklamada üstüne basarak üzgün olduğunu söyleyen Turhan, "Böyle kaliteli bir takımın ve özellikle bu takımla ikinci devre almış olduğumuz puanlar ve yendiğimiz takımlar Play-Off'a kaldı. Bazı oyuncularımızın kişisel performansları, sezon başında yapılan yanlış transferler, yönetimin tüm iyi niyetine rağmen bu iyi niyete layık olamayan birkaç oyuncu, bu takımın bu durumlara düşmesine sebeplerden bazılarıdır" dedi.

"HAKEMLER ART NİYETLİYDİ"

Maçlarına gönderilen hakemlerin bilerek ve art niyet taşıyan hakemler olduğunun altını çizen Turhan , "Yönetimin sezon başında yapılan federasyon seçimlerinde mevcut yönetimi desteklememesi ve bu yönde de gelen hakemlerin çok art niyetli olduğunu düşünüyorum. Bazı kırılma maçlarında hakem triosunun yanlış kararları, gol yollarındaki şanssızlık ve beceriksizliklerimiz maalesef bu takımın düşmesine sebep olmuştur" diye konuştu.

"SPORCUNUN MAFYA İLE İŞİ OLMAZ"

Takımdaki bazı oyuncuların alacaklarını mafya yolu ile tahsil etmesini o oyunculşara yakıştıramadığını ve bu yaşanan olayın çok üzücü olduğunu dikkat çeken Turhan, "Geçen hafta birkaç oyuncunun alacaklarını mafya yoluyla tahsil etmesi son derece üzücü bir olay. Bizler sporcu insanlarız ve bizim gibi insanların mafya ile işi olmamalıdır. Ama o arkadaşların futbol ve normal yaşantılarında yapmış oldukları bu hareket bir leke olarak üzerlerine yapışmıştır. O leke silinmeden devam edecektir. Takım kaptanı hakiki Çineli ve bu takım tarafından ve Çine Belediye Başkanı tarafından kendisine geçmişte yapılan bir sürü iyilikler var. Çine'nin gerçek çocukları aynı duyarlılığı göstermedi. Alacaklarını almak istemek herkesin hakkıdır ama bunun normal yönleri vardır. Sonuçta yöneticiler takım küme düşse de herkesle "helalleşeceğiz" vurgusunu yapmalarına rağmen maalesef bu oyuncular mafya ilişkisine girmişlerdir" diyerek konuşmalarını noktaladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim