• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Turgutlu’nun Yeni Meydanı’na Yeni Taksi Durağı

Turgutlu’nun Yeni Meydanı’na Yeni Taksi Durağı
Turgutlu Belediyesi, yenilenen Cumartesi Pazaryeri Otopark ve Meydanı'nın yanına yeni bir taksi durağı monte etti.

Turgutlu Belediyesi, yenilenen Cumartesi Pazaryeri Otopark ve Meydanı'nın yanına yeni bir taksi durağı monte etti. Fen İşleri Müdürlüğü'nce imal edilen, modern ve estetik görünüşüyle dikkat çeken durak, bölge sakinleri ve taksi şoförlerince büyük beğeni topladı.

Modern ve estetik dokunuşlarla ilçede fark yaratacak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleştirilen Cumartesi Pazaryeri Otopark ve Meydanı'nın yanına yeni bir taksi durağı monte etti. Yeni bir tasarım çalışmasıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce imal edilen taksi durağı, ekiplerce Şehitler Mahallesinde kullanılacak alana yerleştirildi. Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın talebi doğrultusunda yapılan çalışmadan dolayı tüm üyeleri adına Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür eden oda başkanı Gökhan Yörüyen, kurulan yeni taksi durağının kısa süre içerisinde "Adliye Durak" olarak faaliyete gireceğini ifade etti. Yörüyen, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi Turgutlu Belediyesi'nin desteğiyle güzel bir çalışmaya daha imza atıldı. Yeni durak bizlerin olduğu kadar vatandaşlarımızın da beğenisini topladı. Bu anlamda desteklerinden, konforlu ve şık çalışmalarından dolayı Turgutlu Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin'e, başkan yardımcılarımız ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

YENİ TAKSİ DURAĞI BÖLGEYE ÇOK YAKIŞTI

Şehrin kimliğini daha da güzelleştirme ve şehirde yaşayanların hayatlarını daha da kolaylaştırma merkezli çalışmaları kapsamında yapılan yeni taksi durağının hayırlı olmasını dileyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, "Geçtiğimiz hafta açılışını gerçekleştirdiğimiz modern pazaryeri, otopark ve meydan çalışmamızın ardından, çevresindeki gereksinimlerden biri olan taksi durağı talebini yerine getirdik. Tamamen Fen İşleri Müdürlüğümüzce imal edilen ve fark yaratacağına inandığımız sabit konteyner durağımızı konuşlandırdık. Bu çalışmayla vatandaşlarımızın ve taksici esnafımızın hizmet standartlarını yükselterek, bölgemizin estetik görünüşüne de katkı sunduğumuzu düşünüyorum. İhtiyaç duyulan ve talep edilen noktalara da bu yeni duraklarımızı monte edeceğiz. Bu anlamda yeni durakta hizmet verecek olan şoförlerimize hayırlı işler diliyorum. Yeni durakları da hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Turgutlu’nun Yeni Meydanı’na Yeni Taksi Durağı

Turgutlu’nun Yeni Meydanı’na Yeni Taksi Durağı

Turgutlu’nun Yeni Meydanı’na Yeni Taksi Durağı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim