• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Turgutlu Belediyespor Başarısı Şampiyonlukla Taçlandı

Turgutlu Belediyespor Başarısı Şampiyonlukla Taçlandı
Turgutlu Belediyespor Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, namağlup başarısını Isparta'da düzenlenen bölge final müsabakasında Ege Bölge Şampiyonu olarak...

Turgutlu Belediyespor Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, namağlup başarısını Isparta'da düzenlenen bölge final müsabakasında Ege Bölge Şampiyonu olarak taçlandırdı. Başarılarıyla Turgutlu'nun gururu takımı tebrik eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Biz gençlerimize inandık, onlar da güvenimizi boşa çıkarmayarak, Ege Bölge Şampiyonu oldu. Gençlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

Manisa il birincisi olarak Ege Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Turgutlu Belediyespor Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, Isparta'da düzenlenen bölge şampiyonasının finalinde Antalya temsilcisi Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nü yenerek Ege Bölge Şampiyonu oldu. Turgutlu Belediyesi'nin ve Turgutlu'nun gururu olan gençler, namağlup birincilik kürsüsüne çıkarken, tüm bölge takımlarının yer alacağı Anadolu Şampiyonası'nda Kayseri'de mücadele etmeye hak kazandı. Şampiyonluk mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen takımın baş antrenörü Ceyhan Önk, "Bu önemli müsabakada namağlup ipi göğüsleyen kızlarımızı kutluyorum. Büyük bir inanç ve çalışmayla aldığımız şampiyonluk kupasını, her daim yanımızda olan Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin'e armağan ediyoruz" dedi.

YİNE BELEDİYESPOR YİNE BÜYÜK BAŞARI

Belediyespor Yıldız Kızlar Basketbol Takımı gençlerini gönülden kutladığını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Biz gençlerimize inandık, onlar da güvenimizi boşa çıkarmayarak, Ege Bölge Şampiyonu oldu. Tabii ki Turgutlu Belediyespor ve ilçemiz adına büyük bir başarı elde ettiler. Isparta'daki zorlu mücadelede göğsümüzü kabarttılar. İnanıyorum ki Anadolu Şampiyonası'nda adımızı Türkiye finallerine yazdıracaklar. Belediyespor'umuz yine büyük başarılarla adından söz ettirecektir. Bu anlamda bu güzel haberleri veren genç kızlarımızı tebrik ediyorum. Biz de her zaman olduğu gibi dün de bugün de yarın da her zaman onların destekçisi olacağız" dedi.

Turgutlu Belediyespor Başarısı Şampiyonlukla Taçlandı

Turgutlu Belediyespor Başarısı Şampiyonlukla Taçlandı

Turgutlu Belediyespor Başarısı Şampiyonlukla Taçlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim