• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Turgut, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

Turgut, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Şoförcüler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Koçak'ı ziyaret eden Başkan Turgut, şoför esnafının talep ve sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Mustafa Turgut, "Görev yaptığım süre zarfında odalarımızı, derneklerimizi ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam edeceğim. Bu ziyaretlerimiz gerek kurumlar arası iş birliğimize gerekse içerisinde yaşadığımız ilçemizin birlik ve bütünlüğüne önemli bir katkı sağlayacaktır. Silifke odalarıyla, dernekleriyle, resmi kurum ve kuruluşlarıyla bir bütündür. Bizde bu düşünceden yola çıkarak bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Misafirperverliklerinden ve güler yüzlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ziyaret sırasında oda başkanımız odanın durumu hakkında bize bilgiler verdi ve bazı sorunlarını bize iletti. Şoför esnaflarımızın sorunlarını çözmek için diğer kurumlarla birlikte yapılması gerekenleri yapma ve sorunları çözme gayreti içerisinde olacağız. Ben kendimde bir şoför çocuğuyum. Zorluklar ve sıkıntılar içerisinde büyüdük. Odamızın ve şoför esnaflarımızın sıkıntılarını yakinen bilen biriyim. Silifke Belediyesi olarak da esnaflarımızın yanındayız. Değerli başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Yardımcısı Ömer Savar'ın, odayı ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Koçak, "Amacımız ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına el birliğiyle destek vermektir. Belediyemizin bizlere destek olması, istişare ortamında çalışmaya uygun bir yapıya kavuşması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Zaten başkanımızın kendisi de bir şoför çocuğu olarak bizlerin sorunlarını biliyor. İnşallah bu sıkıntılarında üstesinden hep birlikte geleceğiz. Belediyemiz gerçekten yapmış olduğu çalışmalarla ve girişimlerle başarılı işlere imza atıyor. Başkanımızın yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim