• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Turgut: "Kültürel Etkinliklerin Her Zaman Destekçisi Olacağız"

Turgut: "Kültürel Etkinliklerin Her Zaman Destekçisi Olacağız"
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Gençlerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini her zaman desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz"...

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Gençlerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini her zaman desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Turgut, Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Müzik ve Şiir Dinletisi etkinliğine katıldı.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke'nin genç nüfusu giderek artan, eğitim, tarım, turizm ve sanayi alanında hızla gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirterek, "Ayrıca alan olarak Mersin ilimizin birinci ve Türkiye'nin ise on dördüncü büyük ilçesi konumundadır. Bizim gerçekten bu gençlerimizi doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Üniversite yaşamı sadece diploma almaya yönelik olmamalı ve gençlerimizi hayata hazırlamak durumundayız. Göreve geldiğimiz günden buyana öğrencilerimizin sıkıntılarına, sorunlarına ve taleplerine çözüm üretmeye, elimizdeki imkanlar ölçüsünde onların yanında olmaya gayret gösterdik. Onların düzenlemiş oldukları bütün sosyal ve kültürel etkinliklere destek olduk ve katkı sunmaya çalıştık. Tabi biz sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman için üzerimize düşen neyse yerine getirmeye çalışıyoruz. Yalnızca üniversitelerimiz için değil, ilçemizdeki ilkokul, anasınıfı okulları, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren okullarımızın da ihtiyaçlarına gücümüz nispetinde yardımlarda bulunuyoruz. Biz her zaman buradayız ve genç öğrencilerimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Silifke'mize, vatana ve millete hayırlı birer birey olmaları konusunda elimizi taşın altına koyacağız. Silifke Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde sizlerin yanında olmaya ve ilçemizi sosyal etkinliklerle canlandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serap Ergene, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a destek ve katkılarından dolayı teşekkür hediyesi takdim etti.

Turgut: "Kültürel Etkinliklerin Her Zaman Destekçisi Olacağız"

Turgut: "Kültürel Etkinliklerin Her Zaman Destekçisi Olacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim