• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Turgut Kır: "Puan Alma Ümidiyle Nazilli’ye Gideceğiz"

Turgut Kır: "Puan Alma Ümidiyle Nazilli’ye Gideceğiz"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, futbolcularının istekli ve arzulu olduğunu belirterek, "Puan alma ümidiyle Nazilli'ye gideceğiz. İnşallah futbolcularımız...

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, futbolcularının istekli ve arzulu olduğunu belirterek, "Puan alma ümidiyle Nazilli'ye gideceğiz. İnşallah futbolcularımız bu ümidimizi boşa çıkarmaz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda Teknik Direktör Turgut Kır yönetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlığı bulunan Emre Gemici ve Arda Aslan katılmadı. Düz koşu ile başlayan antrenman taktik çalışma ile devam etti. Çift kale maçın oynandığı antrenmanın ikinci bölümünde, Nazilli Belediyespor maçının provası yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman düz koşu ve açma germe çalışması ile sona erdi.

"PUAN ALMA ÜMİDİYLE ORAYA GİDECEĞİZ"

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Bugün Nazilli maçının son antrenmanını gerçekleştirdik. Taktiksel ağırlıklı geçen antrenmanda yaptığımız çift kale maç ile Nazilli maçının provasını yapmış olduk. Şu an takımımız iyi gözüküyor sakat ve cezalı oyuncularımız var ancak onun dışında futbolcularımın istek ve arzuları kazanmaya odaklı. Puan alma ümidiyle Nazilli'ye gideceğiz. İnşallah futbolcularımız bu ümidimizi boşa çıkarmaz. Son oynadığımız Sarıyer maçında ortaya koyduğumuz oyunu tekrarlarsak puan alıp geri döneriz" şeklinde konuştu.

MUHAMMET VE MURAT AFFEDİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda teknik heyet ve yönetimin kararı ile kadro dışı kalan Muhammet Kurt ve Murat Torun hakkında açıklamalarda bulunan Kır, "Futbolcularımız dün geldiler ve yaptıkları hatanın farkında olduklarını bundan dolayı takım arkadaşlarından, yönetimden ve teknik heyetten özür dilediler. Biz de özürlerini kabul ettik. Önemli olan hatayı anlamaktır, bu bir erdemliktir. Futbolcularımızda bu hatayı anladıkları için ortadan bir sorun kalmadı. Bu iki futbolcumuz bu yarışta bizimle birlikte devam ediyorlar. Performansları doğrultusunda da forma şansı bulacaklardır" diye konuştu.

Turgut Kır: "Puan Alma Ümidiyle Nazilli’ye Gideceğiz"

Turgut Kır: "Puan Alma Ümidiyle Nazilli’ye Gideceğiz"

Turgut Kır: "Puan Alma Ümidiyle Nazilli’ye Gideceğiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim