• BIST 9530.47
  • Altın 2484.038
  • Dolar 32.5285
  • Euro 34.8667
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Pazar günü Sarıyer'e karşı oynayacağız. Rakibimizin ligde yeri belli, onlarında liderlik veya ilk altı için iddiası...

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Pazar günü Sarıyer'e karşı oynayacağız. Rakibimizin ligde yeri belli, onlarında liderlik veya ilk altı için iddiası devam ediyor. Sarıyer'e karşı çok zorlu bir maç bizi bekliyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligde üst üste aldığı mağlubiyetleri hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Sarıyer maçında unutmak istiyor. Sarıyer maçında galibiyet hedefleyen Orduspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Durugöl Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Dar alanda kısa pas çalışması ile devam eden ve yaklaşık iki saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana kadro dışı kalan Muhammet Kurt ve Murat Torun'un yanı sıra hasta olan Batuhan Şenel ve hafif sakatlığı bulunan Furkan Mızrak katılmadı.

"SARIYER'E KARŞI ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

Antrenman öncesi basın mensublarına açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, ligde alınan mağlubiyetleri Sarıyer maçı ile unutmak istediklerini söyledi. Takım olarak galibiyete inandıklarını belirten Kır, "Geçtiğimiz hafta 3-1 mağlup olduğumuz Bandırmaspor maçını geride bıraktık. O maçta yaptığımız hataları önümüzdeki maçlarda tekrarlamamamız gerekiyor. Pazar günü Sarıyer'e karşı oynayacağız. Rakibimizin ligde yeri belli, onlarında liderlik veya ilk altı için iddiası devam ediyor. Sarıyer'e karşı çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Ancak biz her takıma karşı başa baş mücadele edecek güç ve yeteneğe sahibiz. Oyuncu kalitemiz iyi. Şartlar ne olursa olsun biz sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu da başaracağız inşallah" şeklinde konuştu.

MUHAMMET VE MURAT KADRO DIŞI

Sezon başından bu yana ilk 18'de sıkça yer alan Muhammet Kurt ve Murat Torun'un kadro dışı kalmalarına yönelik de açıklamalarda bulunan Turgut Kır, bu iki futbolcunun henüz takıma dahil edilmediğini belirtti. Muhammet Kurt ve Murat Torun'un Sarıyer maçında sahada olmasının zor olduğunu söyleyen Kır, "Muhammet Kurt ve Murat Torun hala kadro dışı. Kadro dışı kalmalarındaki sebep ise kurallara uymamaları. Kulübümüzün kuralları var, kurallara uymayan iki oyuncumuzu kadro dışı bıraktık. Muhammet ve Murat bizim futbolcularımız ve alt yapıda çalışmalarına devam ediyorlar. Ben ve yönetim uygun gördüğü taktirde bir karar verilir ve affedilir. Bu durum sadece bir kadro dışı cezasıdır ve zaman zaman tüm kulüpler düzenin işlemesi için bu tür bir cezaya başvurabilir. Bu hafta Sarıyer maçında oynayamayacaklar çünkü biraz düşünmeleri gerekiyor. Biz onların çalışmalarını takip ediyoruz ve çalışmaları doğrultusunda affedilebilir" diye konuştu.

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"

Turgur Kır: "Sarıyer’e Karşı Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim