• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Turgay Eser; "Vaadlerimizi Birbir Yerine Getiriyoruz"

Turgay Eser; "Vaadlerimizi Birbir Yerine Getiriyoruz"
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki AK Parti Hükümeti'nin seçim vaatlerinde ve 64. Hükümetin acil...

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki AK Parti Hükümeti'nin seçim vaatlerinde ve 64. Hükümetin acil eylem planında yer alan ve 1 ayda uygulamaya konulan çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdiğini ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, basına yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimleri öncesinde kamuoyu ile paylaştığı seçim vaatlerinin tek tek yerine getirildiğini uygulamaya giren çalışmaların kamuoyu ile paylaşıldığını söyledi.

Merkez İlçe Başkanı Eser, seçim vaatlerinin ve 64. Hükümetin acil eylem planında yer alan çalışmaların "1 Ayda Gerçekleştirilen Vaatler" başlığı altında vatandaşlarla paylaşıldığını belirterek, "Milletimizin ekonomik ve sosyal refahını en üst seviyeye çıkarma hedefimize doğru ilerlerken, çıkardığımız yeni kanun ve düzenlemelerden, yaptığımız ekonomik ve sosyal reformlardan tüm vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, gençlerimiz, çiftçilerimiz, ev hanımlarımız haberdar olsun istiyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle ilgili merak edilen tüm soruların cevapları bu kitapçıkta yer alacak. Bundan sonra da belli periyotlarda hazırlayacağımız kitapçıklarla vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz." dedi.

1 AYDE GERÇEKLEŞEN VAATLER

Turgay Eser, "1 Ayda Gerçekleştirilen Vaatler" başlıklı çalışmanın vatandaşlar tarafından parti teşkilatlarından rahatlıkla temin edileceğini söyledi. İlçe Başkanı Eser, ayrıca vatandaşların hayata geçirilen uygulamalardan nasıl faydalanacaklarına ilişkin bilgileri de bu çalışmadan öğrenebileceklerini de sözlerine ekledi.

Merkez İlçe Başkanı Eser, Başbakan Davutoğlu'nun vaatlerinin ve gerçekleştirmelerinin yer aldığı çalışmada yer alan başlıklardan söz ederek açıklamasını şu şekilde bitirdi; "Gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek. Gençlere çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek. Gençlere 100 bin lira kredi desteği. Lisans öğrencilerinin 330 lira olan bursunun 400 liraya çıkarılması. Esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği. Seracıların tarımsal sulama abone grubuna dahil edilmesi. Çiftçilere seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi desteği. Asgari ücretin bin 300 liraya yükseltilmesi. Tüm işçi ve Bağ-Kur emeklilerine bin 200 lira verilmesi."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim