• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Turgay Eser; “Ülkemizin geleceği için Başkanlık sistemi gerekli”

Turgay Eser; “Ülkemizin geleceği için Başkanlık sistemi gerekli”
Ak parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser; "Türkiye'nin her şeyini ileri götürebilmesi için başkanlık sisteminin gerekli olduğu kanaatindeyiz" ifadesini...

Ak parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser; "Türkiye'nin her şeyini ileri götürebilmesi için başkanlık sisteminin gerekli olduğu kanaatindeyiz" ifadesini kullandı.

Ak parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, "Türkiye'nin hamle yapması, gerçekten demokrasisini ve ekonomisini, her şeyini ileri götürebilmesi için başkanlık sisteminin gerekli olduğu kanaatindeyiz." dedi.

Eser, haftalık değerlendirmesinde başkanlık sistemi konusuna değinerek şunları belirtti; "15 Temmuz'da milletin Türkiye için yaptıklarından sonra bizim de bundan sonraki yol haritamızı belirlemek amacıyla yeni politikalar geliştirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin hamle yapması, gerçekten demokrasisini ve ekonomisini, her şeyini ileri götürebilmesi için başkanlık sisteminin gerekli olduğu kanaatindeyiz. Bu noktada Yeni anayasa çalışmaları bizlere yol haritası olacaktır."

Başkanlık sistemi konusunda yol haritası belirlenerek, buna göre hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Eser; "Bu konuda bir mutabakat da gerekli olacak. Diğer partilerin desteğini her zaman için bekliyoruz. Ama bizim en büyük destekçimiz millet olduğu için gücümüzü de oradan alıyoruz. Ama biz istiyoruz ki bir uzlaşma sağlansın." diye konuştu.

Ak parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, gelecek yıl Türkiye için yepyeni bir dönemin başlayacağını da kaydetti. "2017 başkanlık için referandum ve de bu süreçten sonra Türkiye" mizi güçlü bir başkanlık sistemi ile yeniden dizayn etmeye başlayacağız. Gerek akabinde genel seçimler gerekse yerel seçimlerle katkı sağlayarak ayakları daha güvenle yere basan bir Türkiye ile 2023, 2053 ve de 2071 hedefleri doğrultusunda hızla ilerleyeceğiz. Millete hizmet yolu başkanlık sistemiyle ümmete hizmet olarak devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde mazlumun olmadığı ve de huzur, refah ve güvenli bir dünya için mücadelemiz her daim devam edecektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim